Мария Игнатова шашна публиката на Х Фактор

Мария Игнатова шашна публиката на Х Фактор
3.5 (70%) 2 votes

Мария Игнатова шашна зрителите на Х Фактор с намека, който направи

Мария Игнатова шашна всички с намека, който направи в ефир. Блондинката и колежката й Алекс Раева обявиха, че в екипа на Х-Фактор има новородено бебе. Те честитиха радостното събитие на щастливите родители. Мария Игнатова хвърли бомбата, заявявайки, че има предчувствието, че това няма да бъде единственото новородено в екипа им, слагайки двете ръце на корема си, пише „Час пик“.

Намекът на блондинката шашна зрителите на формата. Въпреки, че на пръв поглед казаното от Мария Игнатова изглеждаше като шега, не остана незабелязан жестът, който тя направи, слагайки и двете ръце на корема си.

Изказването й стана повод за мълвата, че Мария Игнатова е бременна, пише Хот арена. Приятели на Димитър Рачков коментират, че в последно време той изглежда много щастлив. Дали евентуалната бременност на Мария Игнатова е причината за щастието му, времето ще покаже.

Мария Игнатова

Мария Игнатова намекна, че е бременна

Той и блондинката вече имат по един син. Не е тайна, че Димитър Рачков отдавна мечтае за дете от Мария Игнатова. Въпреки, че слуховете постоянно ги разделят, двамата са все още заедно. Очевидно любовта между блондинката и тв водещия все още е жива.

Един от слуховете за раздялата на обичаната двойка гласеше, че Мария Игнатова категорично отказвала да дари Димитър Рачков с още един наследник.

Според твърденията, тв водещият много искал двамата да станат истинско семейство и да имат дете, но любимата му категорично отказвала под предлога, че вече има един син й е късно отново да стане майка.

Малко след това се заговори, че двамата са скрепили връзката си с обещанието тя да му роди дете. Не след дълго отново тръгна слух, че двамата са се разделили. Според мълвата на Мария Игнатова й писнало от постоянните ултиматуми на Димитър Рачков да създадат семейство.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар