Кака Лара мечтае отново да стане майка, нищо, че вече е на 40Кака Лара обмисля да напусне медията и да се отдаде на семейството

Кака Лара е на път да напусне ТВ7. Култовата Лара Златарева, както е истинското име на водещата, останала завинаги в сърцата на зрителите като кака Лара от "Милион и едно желания", е намислила да се откаже от кариерата си в медията и от предаването, което в момента води "Още нещо".

[caption id="attachment_429006" align="alignright" width="300"]Кака Лара иска отново да стане майка Кака Лара иска отново да стане майка[/caption]

Причината за решението й пък не са скандали и дрязги между нея и колегите й или ръководството на телевизията. Не, просто ТВ водещата е решила, че иска отново да стане майка. Лара и вторият й съпруг - Веселин Сивков искат да имат още едно дете, а нежната половинка с охота се е съгласила да зареже телевизионната си кариера в името на семейството си.

За да се случи това обаче, двойката ще прибегне до ин витро оплождане. Заради възрастта си, 40-годишната Лара вече дълго време не успява да забременее по естествен път. Затова тя и половинката й са решили да пробват с изкуствено оплождане.

Двойката вече има едно дете - момиченце на три годинки, което също нямало търпение да стане кака. От първия си брак с Владо Береану пък кака Лара има и голяма дъщеря Бенджи, която вече е тийнейджърка, припомнят от hotarena.net. Бракът между двамата издържа около 10 години, но в крайна сметка голямата разлика във възрастта си каза своето, коментират запознати.

Береану е с цели 20 години по-голям от вече бившата си съпруга и това била основната причина за краха на отношенията им. В момента Златарева грее покрай брака си с Веско и е категорична, че в момента, в който забременее отново, ще зареже кариерата си, за да може да се посвети изцяло на детето си поне докато навърши две годинки.