Семейството ми беше пред разпад заради алкохола Преглеждания: 4165

Семейството ми беше пред разпад заради алкохола
0
Оценете този post

Имахме тежък период, но в крайна сметка семейството победи

Семейството ми беше пред разпад заради алкохола
Семейството ми беше пред разпад заради алкохола

За да се справим с алкохолния проблем на моя съпруг се обединихме всичко от семейството – майка му, аз, сестра му, която е психиатър и го насочи към един негов колега. Моят съпруг е добър човек, но си позволи да е зависим от алкохола за известно време. Това беше много лош период за мен и нашия син, защото все едно виждахме някакъв друг и непознат човек. Мъжът ми започна да пие заради загубата на на най-добрия си приятел. Аз му виках: ти сега искаш да го последваш ли, защо правиш така? И той въпреки това продължаваше да пие. Ужасна история.

Заедно с всичко, което направихме, аз му давах тайно едни капки, които действат като потискат желанието за пиене на алкохол. Капките се казват Алкофитал и са напълно естествени, като аз съм много доволна от тяхното действие. Започнах да му ги давам преди около два месеца и резултатите вече са видими. Мисля да продължа, защото виждам как той се успокои, не пие толкова и е много по-добре. Надявам се този мир и това спокойствие, което го имам сега, да продължи завинаги и съпругът ми да не пие повече алкохол.

Мара Толева от Пловдив

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.