Сензационно разкритие на Петър Дънов за Царичина

Сензационно разкритие на Петър Дънов за Царичина
4.29 (85.71%) 7 votes

Последователи на Петър Дънов разкриха какво е открил учителят за Царичина

В последните години от живота си Петър Дънов прави признание пред своите последователи. Създателят на Бялото братство разгадал мистерията на Царичина дупка, намираща се край София. Лечителят направил сензационно разкритие за мястото, за което многократно е говорила и самата Ванга.

Според него, там има лаборатория на извънземни. В тази лаборатория има кристален човешки скелет, както и всичко, което има човешкото тяло. Мистериозната матрица е дело на извънземни цивилизации. Петър Дънов е бил убеден, че Царичина дупка е от голяма ползва за страната ни. Според него мистериозната находка, която се намира край софийското село пази България.

Философът споделил с последователите си, че учените не трябва да продължават с разкопките. Според думите му, всеки които се докосне до кристалния скелет, ще намери смъртта си. Лечителят споделил с учениците си, че това, което се намира в Царичина дупка е изключително ценно и никой не трябва да се докосва до него.

Петър Дънов

Петър Дънов забранил разкопките на Царичина

Относно информацията, която гадателите имат за Царичина, според него тя няма да доведе до нищо добро. Петър Дънов споделил с последователите си, че в лабораторията има и машини с инструкции за експлоатацията им, но не са дело на извънземна цивилизация, а не децата на Атлантида.

Кристалната матрица, която се намира в дупката, излъчва вълни към Слънцето и всички космически тела. По този начин тя закриля страната ни. Причината, поради която никой не може да стигне до този кристал е, че той излъчва силна радиация и всеки, който се докосне до нея, ще бъде убит.

Петър Дънов е убеден, че създателите на тази матрица няма да позволят тя да бъде открита, тъй като е прекалено рано за това.

Ванга също забранява разкопките там. Петричката пророчица е била напълно съгласна с думите на Петър Дънов. И тя като него е считала, че откриването на скритото в Царичина дупка няма да доведе до нищо добро за човечеството.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар