Проблемите ме притиснаха и аз се предадох! Преглеждания: 1190

0
Оценете този post

Преди време проблемите, които имах станаха причина да започна да употребявам много алкохол

alko
Проблемите ме притиснаха и аз се предадох!

Аз съм на 47 години и имам един развод зад гърба си, с голям син вече, който е взел живота в ръцете си. Много ми се насъбра изведнъж, защото бях все под напрежение и бедите ме следваха неотстъпно. Сега се опитвам да се успокоя и да продължа напред, така че да забравя лошото. То беше от всякакво естество – работа, детето, бившата, настоящата… Сега съм сам и съм се концентрирал единствено върху себе си и детето. Нищо друго не ме интересува и не искам да ме интересува.

Онова, с което започнах да се оправям от алкохолната зависимост, която развих заради проблемите, са капките Алкофитал. природен, естествен продукт, който открих благодарение на една моя колежка. При нея мъжът ѝ се беше запил и тя го оправи, благодарение на някаква психоложка, при която ходели заедно и капките Алкофитал. На мен също ми помагат. Ползвам ги едва от месец, но вече се чувствам много по-добре. Не пия толкова, колкото пиех преди и мога да се контролирам, когато излизам с приятели и колеги. Имам намерение да продължавам и се надявам това начало да е добро за мен.

Петров от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.