Калина Паскалева мълчи за Георги Илиев от страх

Калина Паскалева мълчи за Георги Илиев от страх
5 (100%) 1 vote

Калина Паскалева е била сплашена от мутри на Мая Илиева

Калина Паскалева е била предупредена да мълчи, ако не иска да си изпати

Калина Паскалева не обелва и дума за покойния Георги Илиев, за когото разказва с подробности в скандалната си книга. Зрителите на Биг Брадър Ол Старс са изумени от факта, че по принцип устатата брюнетка мълчи за аферите на покойния бос на ВИС 2. Въпреки очакванията, че ще разгласи на всеослушание в ефира какви ги е вършил Жоро Илиев.

Калина Паскалева

Калина Паскалева

А за това си има и съвсем простичка причина. Оказа се, че вдовицата на Главния се е погрижила за мълчанието на Калина Паскалева. Вдовицата на застреляния Илиев изпратила на силиконката мутри само няколко дена преди влизането й в риалити формата. Яките момчета в прав текст заплашили Калина да внимава какви ги приказва в Къщата и да не си отваря устата за похожденията на Илиев, ако не иска да пострада сериозно след края на шоуто, научиха от hotarena.net.

Очевидно заплахата е имала ефект, тъй като вече над седмица Калина Паскалева и дума на обелва за Главния, за когото разказва доста цветущо в книгата си. Както знаете, Мая Илиева винаги се е дразнела когато всякакви знайни и незнайни девойки се опитват да си правят пи ар на гърба на покойния й мъж.

Причината е, че вдовицата не иска децата й да растат с мисълта за това какви ги е вършил татко им и с какви жени е спал. Заради това Илиева редовно пращали мутри на държанките на съпруга си, които са си позволявали да се разприказват, издават запознати.

Именно страха от отмъщението на вдовицата спира и Глория да разказва за аферата си с Илиев, която от години е публична тайна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар