Владимир Кличко и годеницата му, са пред раздяла

Лична драма разтърсва живота на световния шампион по бокс Владимир Кличко.

Американското списание „OK! Magazine” гръмна със заглавието, че Владимир Кичко е пред раздяла с годеницата си – актрисата Хейдън Пенетиър. Въпросното издание твърди, че от няколко месеца насам отношенията между боксовата звезда в тежка категория и бременната му годеница, са доста обтегнати. Като основна причина за неразбирателствата между Владимир Кличко и Хейдън Пенетиър се посочва нестабилното поведение на актрисата.

Запознати твърдят, че покрай чаканото бебе, Хейдън се е променила страшно много. Тя непрекъснато мени настроенията си и упреква Владимир Кличко за какво ли не. Известната двойка очаква появата на първородната си рожба (момиченце) в понеделник (01.12.2014).

Актрисата направо побърквала Владимир Кличко с непрестанно променящите се настроения и обвиненията към него. Близък до Кличко и Пенетиър смята, че едва ли в крайна сметка двамата ще успеят да стигнат до олтара. Според него, по-скоро ще се стигне до раздялата на боксовия шампион и актрисата. Владимир Кличко непрестанно оказваше подкрепа на бременната си годеница, дори и във времето, в което се подготвяше за мача си със сънародника ни Кубрат Пулев-Кобрата. Украинецът призна, че първата му работа след победата над Кобрата била да се обади на Хейдън, а още на следващия ден отлетял от Хамбург за САЩ, за да бъде до нея.

Междувременно стана ясно, че Кобрата вече не е носител на титлата на IBF. Сънародникът ни е овакантил пояса преди мача си с Кличко, който за съжаление изгуби с тежък нокаут в петия рунд, съобщава "Меридиан Мач". Специалисти посочват, че Кубрат Пулев е бил длъжен да върне титлата, която спечели през октомври 2011 г. в двубоя с американеца Травис Уокър поради факта, че бе претендент за световната титла на IBF. Освен това Кобрата пропусна задължителната защита на пояса поради подготовката си за титаничния мач с украинеца Владимир Кличко, пише pik.bg.