Ето колко е получавал Ники Китаеца от Азис!

Азис плащал по 5 бона на Ники Китаеца
0

Ники Китаеца получавал солидна сума от ласките си с Азис!

Ники Китаеца добре се е облажил от псевдо връзката си с екстравагантия певец Азис. Костинбродският славей му плащал заплата от пет бона, за да му служи и да го вози с автомобила му. За четири години служба при него Ники Китаеца е прибрал двеста и четиридесет бона, от които не спестил и лев.

Тогава Ники бил на възраст от деветнадесет-двадесет години и бил направо запленен от живота, който водил около Краля на поп фолка. Той бил зашеметен от безкрайните участия на поп фолк певеца, непрекъснатото пътуване, безкрайните купони, екзалтираните фенове. Чувствал се като попаднал в рая. Това сподели Ники Китаеца в Изповедалнята на Биг Брадър Ол Старс за връзката си с Азис.

Азис
Азис плащал по 5 бона на Ники Китаеца

Азис му плащал като на служител и на шофьор. Но парите отивали за издръжка на семейството му и за различните му гаджета, с които Ники се срещал тайно.Ники Китаеца каза също, че той израснал с майка си и брат , но семейството му не било богато.

Срещу парите, които получавал от Азис, той трябвало да го играе негово гадже, като този псевдо пиар продължил цели четири години. През този период той не можел да се среща с други компании, най-вече с жени, както и с мъже, за да пази имиджа на Азис. Агонията продължила дълго време и той се примирявал с така създадената си репутация на обратен и на любовник на Краля на поп фолка. Било му удобно, за което в момента съжалява. В един момент обаче и Ники е забелязан.

След едно участие Азис му заявява в очите, че светско списание им предлага да ги обяви официално за гаджета, ксато ги снима на първата си страница. Той пита Ники дали е съгласен и Китаеца приема. Причината пак са пари. Като семейство двамата влизат и в предишния сезон на ВИП Брадър. Но Ники казва, че не само не са консумирали брака си, но и в реалите формата той и Азис дори са спали в различни стаи. Популярността и известността на Никие растяла и това смущавало Азис. В един момент той печели сто бона от играта „Сделка или не”, които пари му дават възможност да се откъснат от влиянието на Азис. Той поема по своя път, което пък действа зле на Азис, защото той се почувства, че е предаден, сподели още Китаеца.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.