Мария и половинката й не могат да се разберат къде да се състои церемонията

Да им имам дерта – казва народът в такъв случай. „Уикенд” в новия си брой информира, че сватбата на Мара Отварачката и Християн Гущеров виси на косъм. Бъдещите съпрузи били в ожесточен спор за това къде да се състои церемонията и тържеството след нея, като засега не са постигнали съгласие по този въпрос – пояснява изданието. Наскоро певицата, известна като Мара Отварачката, сама се пожвали в телевизионния ефир, че най-после, след 3-годишно съжителство нейният приятел Християн Гущеров й е предложил брак. По медиите дори се появи дата за милото тържество – 17 януари. Фолкфурията, очаквано, пожелала да се омъжи в София, за да може венчавката да се превърне в светското събитие на годината. И разбира се, да бъде помпозно отразена в медиите, което ще е огромен плюс – ще направи добра реклама на заелата се да съживява клубната си кариера изпълнителка. Милионерът и най-вече семейството му, които избягват светлините на прожекторите, обаче настоявали за друго. Свекърът на Мария – Добромир Гущеров, който от години живее във Виена, предложил да е домакин на сватбеното тържество.

[caption id="attachment_428948" align="alignleft" width="300"]Мария и Християн определили датата 17 януари за сватбената церемония Мария и Християн определили датата 17 януари за сватбената церемония[/caption]

Бившият червен депутат нямал никакво желание най-личното тържество на сина му да се превръща в софийски панаир. Милионерът дори обещал да плати от своя джоб престоя на цялата свита гости от България, ако булката склони да пристане на наследника му в австрийската столица. Напълно възможно е в крайна сметка сватбата да бъде отложена за по-късна дата, тъй като засега няма изгледи страните в спора да постигнат разбирателство – коментират запознати със сложната ситуация. И допълват, че старият Гущеров заплашил снаха си да не уважи тържеството, не дойде ли на неговия акъл. В момента Мара Отварачката е притисната натясно. На нея хич не й се ще да отстъпва от позицията си, но и не желае да ядосва фамилията Гущерови и особено свекъра си, който наскоро й преотстъпи частната си резиденция в София, за да развърти там ресторантьорските си умения – пише вестникът.