Бони разкри защо се е наложило да отложи сватбата си!

Поп фолк дивата Бони заяви, че през настоящата година се е разминала с мечтата да се види в бяла рокля. Певицата бе първата изгонена от реалите формата Биг Брадър Ол Старс. Тя получи най-малкото зрителско одобрение и изхвърча само седмица след като се разбра кои ще са новите съквартиранти в шоуто по Нова телевизия.

Бони разкри, че приятеля й, с когото замисляли сватбата бил ливанец с български паспорт. Той имал успешен бизнес у нас и двамата с Бони са набори. Певицата дори замисляла да роди още едно дете. Бони има дъщеря Михаела от предишна връзка. Но за зла участ майка й починала и заради това те не са успели да се венчаят. Обаче двамата ще кажат все пак заветното „да”, дори и по-късно. Обстоятелствата около запознанството им също били странни. Тя била с приятелска компания в един ресторант.

[caption id="attachment_428932" align="alignright" width="300"]Бони Бони отложила сватбата заради смъртта на майка си[/caption]

Тогава той се приближил и поискал да се запознаят, като си разменили телефоните. Казал й още тогава, че ако има проблем да му се обади. Но аз като едно мъжко момиче съм свикнала да се оправям сама с проблемите си и затова не се обадих, но и се учудих на желанието на почти непознатия за мен мъж тогава, разкри Бони пред Гала в предаването й „На кафе”.

Тя не му се обажда и те не се чуват няколко месеца. След това един ден ливанеца й звъни, като казва, че случайно е набрал номера й. После се виждат на кафе и нещата се случват. Бони разкри също, че е възпитана, след като е с един човек, да не бъде паралелно и с други. Медиите са го изкарали, че е много ревнив и затова тя била постъпила така с Боби Турбото. Припомняме, че след като беше вързана с белезници за актьора, вечерта Бони трябваше да легне на едно легло с него. Певицата не пожела и поиска да спи на земята, но Боби Турбото постъпи кавалерски и той легна долу, на пода.