Честито: Огромно щастие застигна Катето Евро! Преглеждания: 20188

Катето Евро намери нов смисъл в живота си, ще става баба
3
4.5/5 - (2 votes)

Катето Евро изгуби съпруга си, но животът й отново се осмисли!

Щуравата актриса Катето Евро ще става баба. С наследник ще я зарадва единствения й син Александър Кадиев. Сашо, който е наследил професията на майка си и се изявява в театъра е и един от водещите на предаването „Преди обяд”. Още преди месец из публичното пространство тръгна слуха, че очилатия водещ ще става татко. Той ще има бебе от очарователната си приятелка, брюнетката Таня.

И до този момент Сашо Кадиев не е разгласил, че очаква първото си дете от гаджето си, но това стана ясно в къщата на Биг Брадър Ол Старс.

Катето Евро
Катето Евро намери нов смисъл в живота си, ще става баба

В деня на именния си ден Катето Евро получи най-големия си подарък. Тя поиска от Големия брат да я успокои, че не знае какво се случва, дали всичко в родния й дом е наред. Биг Брадър Ол Старс я увери, че всичко около”малката Катерина” е наред. Което идва да каже, че Катето очаква внучка и нещата при сина й и неговото момиче, както и бременността й са нормални и няма никакво място за притеснение.

Коментаторите, които нахлуха снощи в студиото на Ники Кънчев обаче виждат огромна промяна в Катето Евро от преди седем години. Тогава тя беше участник в един от реалите формата и забавната актриса показа съвсем друг образ. Катето Евро във ВИП Брадър през 2007 г. беше щура, скандална, вдигаше пара за щяло и нещяло, крещеше, вихреше се из кухнята, изобщо изразяваше гама от емоции.

Сега зрителите я виждат тиха, кротка, хрисима, готова да помогне на всеки, примирена.

Според някои от коментаторите, които бяха в къщата на предишното издание ВИП Брадър, настоящите участници буквално са си „водили записки” какви да не бъдат, предвид щурото представяне на звездите от ВИП Брадър-Образцов дом. Те не искат да се изложат пред зрителите и затова пазят изкуствено поведение. Да не забравяме, че уж на шега и ексцентричната естрадна прима Петя Буюклиева обвини Катето Евро, че е лицемерна. Това беше като шамар за егоцентричната актриса, която въпреки че Петя си взе думите назад и каза, че е шега, не спря да се жалва на съквартирантите си. Дотогава, докато играчите в Къщата единодушно й казаха, че не е двулична и неистинска.

Ники Кънчев пък се изпусна и заяви, че е променена, защото ще има внучка.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
  1. ко казва

    хаха не само че до този момент е разгласил ами се знаеше отдавна писаха медии хахах

  2. буба казва

    тая пачавра най-много да направи и внучето си наркоманче!

  3. Бедро казва

    “ Може да ти прозвучи смешно, но освен охранителите ни в „Текила бар“, които продават добре, най-силният ми дилър е Катето Евро. Нали знаеш, че постоянно се събира с такива хайлайф компании, на които им се услажда кокаинът. Катето и без това е позакъсала финансово и прави всичко възможно да ги зарибява.Не се учудих особено. Вече бях чул този слух, а и Жоро от години поддържаше приятелски отношения с позападналата актриса. Малкият й брат -а тя има двама братя-Петър по-големият е ##### и е в затвора за блудство с непълнолетни момченца,по-малкият е Александър като сина и.Та той му бе приятел от ученическите години. – Лошото е… – изтръгна ме от мислите ми Пехливанов ? че навсякъде използва моето име …“ – ОТКЪС ОТ КНИГАТА НА УБИТИЯ ГЕОРГИ СТОЕВ „BG-КРЪСТНИКА 3-Любен Гоцев-истинският Кръстник“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.