Глория трепери от ужас, страхува се за здравето и живота си!

Поп фолк дивата Глория е изпаднала в ужас. Кралицата на поп фолка Глория непрекъснато е тормозена по телефона от психически нестабилен мъж. Той непрекъснато заплашвал Глория по телефона. Маниакът не се задоволявал само с това. Човекът се представял с името Милко Стоянов. На личната страница на Глория в социалната мрежа психаря непрекъснато поствал заплашителни думи.

Администраторите на страницата на Глория във Фейсбук са съобщили за заплашителните думи и закани на мъжа и са уведомили примата на поп фолка за неговите действия. Това силно я разтревожило, тъй като подобни грозни думи лудият писач отправял и към дъщеря й Симона Загорова. Маниакът стигнал в заканите си дори и до бившия съпруг на Глория- Илия Загоров.

[caption id="attachment_428920" align="alignright" width="300"]Глория Глория трепери от страх след смъртните заплахи, които получава[/caption]

При проверка в социалната мрежа било установено, че такъв човек наистина съществува и заплашва Глория, както и нейните близки. Според други потребители на Интернет пространството този човек си е истински психически неуравновесен мъж и наистина маниакално ръси подобни закани и заплахи. Заради това Глория е сериозно уплашена и е решена да уведоми полицията за мъжа, който й пише застрашително под името Милко Стоянов.

В това проклятие някои виждат греха и от връзката й с боса на висаджиите Жоро Илиев. През кревата му минават не една и две известни и не толкова известни имена на родната поп фолк чалга, но перлата в короната му е Глория. Той е влюбен в тогавашната солистка на оркестър „Кристали”, прави й скъпи подаръци и на всеки неин концерт е с огромен букет.

Докато са заедно, Глория се опитва да изтласка съпругата Мая Илиева от сърцето на любовника си, за да се настани тя трайно там. В един момент той се поддава, но негови приятели го разубеждават. Те са за Мая Илиева, която не само му е съпруга, а и бизнес партньор и приятел, а не са за Глория, в чието лице виждат предателката и златотърсачката. Подземният бос Жоро Илиев се разделя с чалгарката, но тя проклина Мая в една от своите песни. А в сегашния тормоз от неизвестния психар злите езици съзират възмездие от стореното й в миналото.