Лош късмет: Антон Хекимян я закъса здраво!

Лош късмет: Антон Хекимян я закъса здраво!
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян я закъса със здравето точно като Росен Петров!

Антон Хекимян ще легне скоро под ножа, за да си оправи носа. Подобно на колегата си от Би Ти Ви Росен Петров, който напусна телевизията през пролетта и се вля в политиката от партията на Николай Бареков- ББЦ, него го гони същия лош късмет. Също като Росен той счупи обаятелния си орган и след травмата той се подува, вечно е с хрема и дори развива алергии от различен вид.

Антон Хекимян обаче не искал да ляга досега под хирургическия нож, за да не плъзне клюката, че е суетен и иска да промени визията си заради това. Антон няма никакъв проблем откъм материална гледна точка, защото инцидента се е случил по време на изпълнение на трудовите му задължения.

Антон Хекимян

Антон Хекимян я закъса досущ като Росен Петров, трудно диша

Тогава той е в предизборна еуфория и отразява предизборните изказвания и действия на кандидатите за народни представители из цялата страна. Злополучното събитие се случва в хотел в Пловдив. Антон Хекимян става рано, за да подготви апаратурата и да отиде навреме на събитието. Но все още сънен, той не вижда, че хотелската врата е затворена, а тя е цялата от стъкло и се забива с все сила в нея. Моментално от носа му започва да тече кръв и той е приет по спешност в Университетската болница. Там извършват промивка и лекарят му „залепя” носа. Манипулацията толкова прецизно е извършена, че след час Тони е на работното си място и все едно нищо не се е случило. Само камерите отблизо показват малък, почти незабележим белег на носа.

Но след това започват проблемите на репортера. Носът на телевизионера се подува и е почти непрекъснато в това състояние. Освен че е подут, той не може добре да диша, непрекъснато е хремав и освен това развива алергични реакции. Затова най-накрая Антон Хекимян е готов да легне за хирургическа интервенция, за да си реши проблема.

Според колегите на водещия на „Тази сутрин” по Би ти Ви Антон Хекимян няма как повече да отлага тази операция. За да не последва историята на колегата му Росен Петров, който се влачи заради счупения си нос три години и резултата беше почти плачевен, екранната половинка на Биляна Гавазова трябва да предприеме решителната стъпка за здравето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар