Жени Живкова върти афера с доста по-млад от нея мъжЖени Живкова все по-често е забелязвана в компанията на младото си гадже

Жени Живкова беше изловена в изневяра! Дизайнерката е забелязвана все по-често с компанията на неизвестен млад мъж, който доста честичко ходи да я взема от фирмата й. Господинът винаги я чака с огромен букет цветя и се държи изключително мило и внимателно, разказват очевидци на срещите.

[caption id="attachment_428906" align="alignright" width="300"]Жени Живкова Жени Живкова[/caption]

Първоначално подчинените на Жени Живкова смятали, че младият мъж е шофьор на шефката им. Прекалената им близост обаче го усъмнила. "Прегръщат се много интимно, определено не приличат на работодател и подчинен", категорични са свидетели на рандевутата на дизайнерката.

Според очевидците разликата между внучката на Тодор Живков, която е на 49 години, и младежа е около 20 години. Това обаче ни най-малко не ги смущавало, научиха от vsekiden.com. Жени буквално цъфтяла от щастие и не спирала да се усмихва.

Тя обаче няма никакво намерение да се развежда със съпруга си, въпреки, че отношенията помежду им били сериозно зациклили от години. Нейни близки издават, че дизайнерката просто иска да си поживее, без да разваля семейното си гнездо с човека, за когото е омъжена от над 20 години.

Това е бизнесменът Андрей Стефанов, от когото Живкова има две пораснали деца - Людмила и Андреа. Които от години учат в чужбина, съответно в Ню Йорк и Лондон. Именно заминаването на дъщерите отключили проблемите в семейството, а родителите им започнали все повече да се отчуждават един от друг, споделят приятели на семейството.

Въпреки това обаче и Жени Живкова, и съпругът й са решили да запазят сравнително цивилизовани отношения и да не се развеждат на стари години, за да не предизвикват излишна шумотевица покрай себе си.