Теодора Духовникова и колегата й бяха изловени да се целуват посред нощТеодора Духовникова върти тайна афера със секссимвола от "Стъклен дом"

Теодора Духовникова кръшка на мъжа си с Калин Врачански! Актрисата беше изловена от папараците на Николета Лозанова да се целува страстно с колегата си посред нощ по софийските улици. Липсата на каквито и да е камери и режисьори наоколо затвърди появилият се от известно време слух, че двамата колеги въртят страстна афера зад гърба на съпруга на актрисата.

[caption id="attachment_428901" align="alignright" width="300"]Теодора Духовникова и Калин Врачански в страстна целувка Теодора Духовникова и Калин Врачански в страстна целувка[/caption]

"Изобщо не може да става въпрос, че снимат филм, който налага да се целуват", категорични са и хора, засичали двамата прелюбодейци да си разменят ласки. Със сигурност разкритието на аферата им ще се отрази негативно на Теодора Духовникова, която е омъжена от години. И преди няколко седмици обясняваше колко е влюбена в съпруга си Стефан и колко е щастлива с него. И как никога не би му изневерила.

Очевидно думите й са били лъжа, предвид заснетите страстни целувки между нея и Врачански. Интересно дали актрисата е решила да напусне мъжа си заради секссимвола от "Стъклен дом", питат се феновете. Нищо чудно и самият Стефан да поиска развод от невярната Духовникова заради скандалните кадри, научиха от Vsekiden.com.

Връзката Врачански с Теодора Духовникова пък му се отразява повече от добре, кефят се приятелите му. Актьорът е спрял да пие и се усмихва все по-често. Преди време Калин имаше връзка с друга своя колежка - Силвия Петкова, позната от сериала "Революция Z".

След раздялата им обаче той се отдаде на безразборни връзка, а последната му забивка се оказа гаджето на певеца Орлин Павлов.