Танцьорка се разгневи на bTV

Махленски скандал се развихри в ефира на bTV.

Екип на медията отиде в дома на жената, която игра кючек, стъпила върху масата в дома си, а хлапе пъхаше лед и пари в бельото й.

Въпросната танцьорка (Гергана), бе видимо разстроена и обясни, че славата, която е придобила е навредила на детето. От твърденията й стана ясно, че постъпката не била от необмислените, които се случват в разгара на купона, но пък за сметка на това съжалява. Тя обаче заяви, че подобни явления не се случват инцидентно по кръчмите, а са масови (или поне там, където работи). Танцьорката поясни, че работата й е по ресторанти и заведения, където постоянно се вдигат сватби и подобно поведение е съвсем нормално. Когато е работила като сервитьорка, също са й „пъхали” пари и не счита, че това е вредно за детето й.

[caption id="attachment_428900" align="alignright" width="300"]Танцьорка се разгневи на bTV Танцьорка се разгневи на bTV[/caption]

За изненада, танцьорката бе категорична, че няма нищо против дъщеря й да си изкарва парите по този начин. Гергана обаче се чувства дълбоко обидена от заглавието, под което bTV е представила случая - "Пиене на алкохол, чалга и пачки". Тя е категорична, че това далеч не е така и недоумява какво лошо има в това, че са се повеселили. Танцьорката попита в прав текст дали останалите проблеми в държавата са по-малки. Гергана Колева е имала доста трудно детство, тъй като е израснала в дом за сираци, където условията са били повече от ужасяващи. Признанията й, че е яла мухлясал хляб и макарони с червеи в дома за сираци, потресоха зрителите на bTV.

Гергана бе категорична, че гледа дъщеря си прекрасно. След като почти изпадна в истерия, танцьорката заяви, че ще сложи черешката на тортата и призна, че не тя е майка на детето. Според нея, единствената й вина в случая е, че е публикувала клипа. Гергана Колева не пожела да каже коя е майката на момиченцето и заяви, че ще разкрие истината пред службите. В заключение тя посочи, че сега ще се наложи детето да смени училището, а майка му – работата си, пише pik.bg.