Скандални разкрития: Ето какво не знаем за Калина Паскалева! Преглеждания: 38962

Калина Паскалева е преживяла много удари за краткия си живот
0
5/5 - (1 vote)

Драматичната съдба на Калина Паскалева е оставила ярка следа у нея!

Калина Паскалева не лъже, като казва, че не е живяла под един покрив с мъж. В Биг Брадър Ол Страс изкусителката твърди, че от две години няма сериозна връзка. Причината е, че тя е живяла с твърде опасен мъж от подземния свят, от който още носи „белег” в душата си. В недалечното минало пловдивчанката дори биела здраво момичетата, които мачкали чаршафите с гаджето й. Тя го обичала, но той бил пласьор на упойващи вещества. Връзката им била бурна. Но заедно с прекрасните чувства и мигове между тях е имало и ужасяващи. Когато любовникът й я смилал от бой, мозъкът му бил размътен от забранените медицински вещества и от алкохола, твърди Калина в книгата си.

Калина Паскалева
Калина Паскалева е преживяла много удари за краткия си живот

Но след това отново обичта им била невероятна. Той е единствения мъж, с когото Калина е живяла под един покрив. След това полицията го залавя, като го обвинява за побой, който според писателката на скандалната си книга и журналистка той не е извършил. Осъден е на осем години зад решетките. След като излиза той вече не е същия бандит, а е съвсем променен човек.

Решава да се откаже от мутренския си живот. Нормално идва и раздялата й с Калина. Мъжът, който тя нарича в книгата си Мартин се връща в родния си малък град и става съвсем друг човек. Мечтата му е да замине един ден за Индия. Три години след като излиза от панделата, осъзналия се затворник умира на път за Индия, но по пътя към дестинация София. Не от негови конкуренти или защото е напуснал бандюгите, а от катастрофа. Колата е шофирал баща му, който го е возил за летището до София, откъдето той е щял да излети за Индия.

Калина, която в книгата е с псевдонима Мария научава вестта за смъртта на бившото си гадже в градината на заведението, където преди това е здравата пребита от него.

В момента скандалната Калина Паскалева е в Къщата на Биг Брадър Ол Старс и е в топли отношения с актьора Боби Турбото. Двамата обичат да се усамотяват и да водят продължителни разговори на различни теми. навън Боби, който в момента е безработен не е загърбил напълно отношенията си с певицата Йоана, но най-вероятно е на път да се сдуши със силиконовата Калина. дали това ще се случи ще видим в следващите епизоди на шоуто по Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.