Боби Турбото съсипа Йоана с флирта с Калина! Преглеждания: 11095

Боби Турбото скри отношенията си с Йоана
2
5/5 - (1 vote)

Боби Турбото нарани приятелката си Йоана заради Калина!

Калина Паскалева и Боби Турбото са все в по-опасна близост един до друг. Това става в Къщата на Биг Брадър Ол Старс, където двамата са едни от участниците. Скандалната журналистка и писателка все повече омайва безработния актьор Боби Турбото, който също не е безразличен от нейното присъствие. Лошото обаче е, че той скри връзката си с певицата Йоана, която става свидетел на флиртовете му в Къщата.

Двамата все повече се усамотяват и си търсят компанията. Любовните стрели прехвърчат от ясно по-ясно между двамата и това не остава без последствия. Привързаността между скандалната Калина Паскалева и Боби Турбото получава одобрението на съквартирантите и те с умиление тръпнат от техните все по-задълбочаващи се чувства.

Боби Турбото
Боби Турбото скри отношенията си с Йоана

Палавницата Калина, която е автор на скандална книга и обещава да има продължение, фокусира мъжките мераци още с влизането си в къщата. Тя бе завързана с белезници при пристигането си с вечния плейбой Малък Тошко. С внукът на Първия и син на Батето, Тодор Славков прекара една нощ в леглото, но нещата не се случиха.

Те запазиха по-скоро приятелски позиции, без между тях да се случи нещо повече, въпреки че много от коментаторите извън къщата предвиждаха подобен развой. Малък Тошко не бе толкова впечатлен от нея, а и Калина просто прояви любопитство повече от това, че знае кой беше окован за нея.

Но нещата с Боби Турбото са нещо съвсем друго. Въпреки че тя на няколко пъти подметна, че харесва успели мъже. И за нея, ако мъж няма успешна кариера или печеливш бизнес след двадесет и пет години, а все още стои при мама и тате, за да му плащат светките, такъв мъж не я вълнува. Боби Турбото обаче е точно такъв. Той е на почти тридесет и три години, без работа е и е при родителите си. Въпреки това и както само съдбата може да ни поднесе поредните коктейли напук на нашите виждания, нещата между Боби и Калина се задълбочават. Въпреки че навън Боби не е приключил отношенията си с Йоана от „Дийп зона”, той започна флирт със силиконовата хубавица в Къщата .

Докъде ще стигнат отношенията между Калина Паскалева и Боби Турбото ще видим от следващите епизоди на Биг Брадър Ол Старс.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Michaela Tonchewa Dragneva казва

    хахаха и ако са заедно защо не сте сложили по-актуална снимка?? Тази е някъде от архивите 2010-1011 😀 😀 😀 И й научете името-ЙоанНа 😉

  2. Michaela Tonchewa Dragneva казва

    хахаха и ако са заедно защо не сте сложили по-актуална снимка?? Тази е някъде от архивите 2010-1011 😀 😀 😀 И й научете името-ЙоанНа 😉

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.