Брад Пит и Анджелина Джоли с тежък публичен скандал само месеци след сватбата сиБрад Пит и Анджелина Джоли се изпокараха пред очите на десетки

Брад Пит вдигна зверски скандал на Анджелина Джоли. Звездната двойка, които от няколко месеца са и съпрузи, бяха забелязани да се карат жестоко на балкона в хотел в Сидни. Бдителни папараци успяха да изловят холивудските актьори в разгара на ожесточен спор.

[caption id="attachment_428865" align="alignright" width="300"]Брад Пит и Анджелина Джоли в луд скандал Брад Пит и Анджелина Джоли в луд скандал[/caption]

Очевидно Брад Пит беше изключително недоволен от нещо, направено от половинката му, тъй като й крещеше, без да се съобрази, че го гледат десетки любопитни очи. Самата актриса пък се беше подпряла на парапета на терасата и въобще не си правела труда му отговаря. "Изглеждаше страшно отегчена и без желание да се занимава с него", издават свидетели на скандала между новото семейство Пит.

Очевидците разказват, че Брад Пит бил толкова бесен, че не спирал да размахва ръце, докато крещял по съпругата си. Каква е била причината за гневния изблик на актьора, можем само да гадаем. Факт е обаче, че това не е първата подобна разправия между тях. Малко преди сватбата им папараци ги изловиха отново да се карат гневно и отново в Сидни.

Този път в основата на скандала била Анджелина, която се изнервила от бавното темпо, с което Брад Пит си избира какво да хапне в местен ресторант. Тогава актрисата се разкрещя на актьора пред очите на смаяните посетители на заведението, припомнят от hotarena.net.

От години пък се носят легенди за сприхавия нрав на Джоли, Близки до двойката неведнъж са изтъквали, че една от най-сексапилните жени на планетата има сериозни проблеми с емоциите си, които доста често не успява да сдържи. И потърпевш от истериите й, естествено, е Брад Пит. Който си траел заради децата.