Мария Силвестър е в тежка депресия след раздялата със съпруга сиМария Силвестър е съсипана от развода

Мария Силвестър се занемари покрай развода си със Силвестър Силвестров от култовото трио Братя Мангасарян. Актрисата, която беше сред най-чаровните в гилдията, стресна феновете при последната си публична поява. Мария Силвестър цъфна на светско събитие в доста неугледен и занемарен вид, а под очите й, въпреки грима, ясно си личали тъмни кръгове. Най-вероятно от безсънни нощi и тормоз покрай раздялата й със Силвестър, коментират гости на събитието.

[caption id="attachment_428849" align="alignright" width="300"]Мария Силвестър Мария Силвестър[/caption]

За капак на всичко, бившата моделка е на път да остане и без работа. Докато беше заедно с мъжа си, Мария Силвестър беше постоянно заета, викаха я да води и да участва в най-различни формати. След раздялата обаче ангажиментите й рязко са спаднали, отчитат светските хроникьори. Дали самата тя не се чувства в кондиция да води или пък продуцентите просто не се интересуват от нея, можем само да гадаем.

Припомняме ви, че Мария Силвестър и мъжът й се разделиха в края на миналата година, а новината за краха на брака им беше официално съобщена от силната половинка във вече бившата двойка. Още тогава се появиха слухове, че Силвестър си е намерил по-млада от Мария девойка, която всъщност стои в основата на развода, научиха от Hotarena.net.

Малко по-късно обаче двамата се разделиха, а в светските среди се появиха слухове, че причина за това е фактът, че той и Мария са решили да дадат още един шанс на брака си. В последствие обаче стана ясно, че това няма да се случи, а актьорът и певец на няколко пъти беше засичан по светски събития с мистериозна руса дама.