Людмила Захажаева взриви ефира

Людмила Захажаева взриви ефира
5 (100%) 1 vote

Людмила Захажаева захапа Гала

Най-скандалната участничка в този сезон на ВИП Брадър – Людмила Захажаева нажежи сутрешния ефир на Нова тв. Днес тя беше гост в предаването на Гала. Устатата рускиня си навлече гнева на всички съквартиранти в Къщата. Людмила Захажаева успя да извади извън равновесие дори Ели Гигова. Бившата журналистка стоеше през цялото встрани от скандалите в Къщата. Единствено Людмила Захажаева успя да я провокира и видимо кротката Ели Гигова изпусна нервите си. Милионерската наследница помоли рускинята поне веднъж да се опита да замълчи и да не си отваря устата.

Повод за изказването й стана неуместен коментар от страна на рускинята. Повечето от съквартирантите заявиха, че Людмила Захажаева е човек, с който не биха желали да имат контакт извън Къщата.

Майката на Албена Вулева успя да извади извън равновесие и Камелия Воче. Конфликтите между тях постоянно разстройваха певицата.

Людмила Захажаева

Людмила Захажаева захапа Гала

Още с появата си в студиото на Гала, Людмила Захажаева внесе смут. Тя запаха първо Гала, заявявайки, че като я види започва да трепери. Рускинята попита тв водещата защо се разтреперва всеки път, когато я види, при положение, че си е позволила да изговори куп глупости за дъщеря й в ефир.

Изказването на Людмила Захажаева смути Гала. Рускинята захапа и Маги Желязкова. Брюнетката не й остана длъжна и две влязоха в словесна атака. Не стана ясно какво точно си казаха, тъй като разговорът им се превърна в яростно надвикване.

Людмила Захажаева не пропусна и Криси Патрашкова. Тя захапа журналистката, заявявайки, че цели два месеца са си позволили да оплюват дъщеря й, без да са наясно с много неща.

Родителката на Албена Вулева оплю и съквартирантите си. Тя заяви, че Ели Гигова е ужасна жена. Людмила Захажаева коментира и най-скандалната двойка във формата – Жени и Тачо. Тя каза, че Тачо е от типа мъже, които искат само пари и някой да им носи бира в леглото, а Жени е тази, която е неотлъчно до него, за да го пази, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар