Анита Мейзер успя да изплаши дори и Шрек

Не спират да се вихрят скандали около името на „Мисис Свят 2014” Анита Мейзер.

Две седмици след злополучното представяне на Анита Мейзер, тя не спира да бъде обект на подигравки из социалните мрежи. Повод за поредната порция пиперливи коментари по адрес на „Мисис Свят 2014” стана назидателното есе, публикувано от варненката в профила й във Фейсбук. Разбира се хейтърската вълна не закъсня. В есето Анита Мейзер се определя като „най-достойната” представителка на страната ни и подчертава, че човек с „очернено име” не може да срине имиджа на България зад граница.

[caption id="attachment_428822" align="alignright" width="300"]Хейтъри твърдят, че дори жената на Шрек е по-красива от Анита Мейзер Хейтъри твърдят, че дори жената на Шрек е по-красива от Анита Мейзер[/caption]

Освен, че Анита Мейзер бе преименувана на Ебола Шмайзер, хейтъри не спират да тиражират фотос от репетицията от конкурса, който се проведе на Соломоновите острови в Щатите, на който пред българката позира анимационният герой Шрек. Скандалното в случая е, че Шрек е видимо изплашен до смърт.

Под въпросния фотос гъмжи от скандални коментари, които изразяват съчувствие към „горкия Шрек”, който си е изкарал ангелите от „това нещо”. Други потребители на мрежата пък посочват, че дори съпругата на Шрек – Фиона, е по-красива от Анита Мейзер, пише на страниците си вестник „Монитор”. През последните няколко дни из социалните мрежи се разпространява виц, който гласи, че когато Анита Мейзер се родила, лекарят бил първият, който изревал от уплаха. Въпреки множеството критики обаче, на 50-годишната българка далеч не й липсва самочувствие, нещо повече – сякаш има в излишък от него. Именно този факт стана причина „почитателите” й да пренапишат приказката „Червената шапчица”.

В пренаписания вариант се пита бабата защо й е толкоз голям бюстът, на което тя отговаря, че за да стане по-лесно фолк певица. На въпроса защо не се усмихва пък, бабата отговаря, че ботоксът й пречи, но пък за сметка на това изглежда доста по-млада. Последният въпрос обаче избива рибата. На питането защо е толкоз грозна, бабата отговаря, че е муцка и допълва: „Да беше видяла „Мисис България!”, пише Блиц.