Съдбата на Светлозар Савов вече не е толкова светла, след като Нана ухажва Десислава!

Германският рап певец Нана е хвърлил око на поп фолк дивата Десислава. Рапърът избрал ангелогласната певица за вокалист към песента му „Захарен памук”. След края на съвместния им ангажимент обаче той всеки ден й изпращал цветя и любовни съобщения по телефона. Според близки до шоу средите чернокожия музикант е хлътнал яко по блондинката . Това не било обикновено професионално залитане, а чист флирт и нещо повече дори, шушукат из арт средите.

[caption id="attachment_428784" align="alignright" width="300"]Десислава Десислава се сдоби с ухажор мултимилионер[/caption]

Десислава обаче парирала мераците му и заявила, че си има сериозен приятел, който обича. Припомняме, че миньончето си има солидна връзка с ММА боецът Светлозар Савов-Зарко, с който живеят заедно от няколко години. В момента певицата е жури в музикалното шоу „Гласът на България”. Певицата гради кариера не само в поп фолка, но и в поп музиката.

Но наскоро самата Десислава официално оповести, че е сключила договор отново с музикална компания „Пайнер”. Обяснението й е, че й е писнало да се самопродуцира сама и иска да има конкуренция и тръпка, за да създава нови, култови парчета.

[caption id="attachment_428785" align="aligncenter" width="300"]Нана пише любовни съобщения на Десислава Нана пише любовни съобщения на Десислава[/caption]

Десислава е наясно, че нещата в бизнеса са се променили от времето, когато сама напусна „Пайнер”. Тя ще има среща с много по-млади колежки в компанията, но е сигурна, че това по-скоро ще е стимул, отколкото пречка в кариерното й развитие. Официалното представяне на певицата ще стане на 1-ви декември в зала НДК. Тогава, преди коледните празници ще се празнува тринадесетият рожден ден на телевизия Планета ТВ.