Жени Калканджиева и Тачо заедно, но само в близкото бъдеще!

Скандалното семейство Манови се тръшна от грип. Тачо и Жени Калканджиева признаха пред Гала в предаването й „На кафе”, че са се разболели, щом са излезли от къщата на ВИП Брадър. В по-окаяно положение беше Стефан Манов-Тачо, който не спря да киха, кашля и да подсмърча в студиото. Състоянието му предизвика откровеното съжаление на русата телевизионна водеща. Въпреки нездравия си вид и болестта си Тачо не пропусна да си изпее репертоара. А той стана известен още докато беше част от съквартирантите на Големия брат.

И в студиото на Гала Тачо не забрави да подчертае, че вътре е имало малко количество бира. Както бе уточнено и преброено, мъжа на Шестата по хубост Жени Калканджиева е споменал сто и шестдесет пъти в Къщата думата – бира. Това накара коментаторката в студиото на Гала Кристина Патрашкова да го препоръча за рекламно лице на фирма, която произвежда въпросната напитка.

[caption id="attachment_428774" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева и Тачо повдигнаха завесата към много истини[/caption]

Шефката на модна къща „Висаж” пък оправда непрекъснатото бълнуване на съпруга си за напитката с факта, че вътре не е имало много неща за вършене. И за да избяга донякъде от действителността Тачо е допирал до бирата, за да се замъгли и по-лесно да преживее изолацията и съжителството с различните типажи характери в затвореното пространство.

Тачо пък си имаше своето обяснение за реакциите на жена си. Припомняме, че тя ту го смразяваше от омраза, ту го побъркваше от нежно отношение и страст. Мачото каза, че тя все още не може да му прости за изневярата със Зорница Линдарева. Затова реагирала по този начин.

Жени Калканджиева каза също, че на двамата не им допадат тройките. Пробвали са веднъж, още като гаджета, но не им харесало. В противен случай биха си прибрали Зорница Линдарева у тях, подметна със смях Жени. Бившата Мис България допълни още, че засега са заедно и нямат намерение да се разделят с Тачо.