Пророчество на Ванга спасява Балканите?

Пророчество на Ванга спасява Балканите?
5 (100%) 2 votes

Пророчествата на Ванга хит в Македония, спасяват страната от криза

Пророчествата на Ванга се превърнаха в хит, не само в Русия, но и в Македония. В последно време западната ни съседка отделя все по-голямо внимание на петричката пророчица. Причината за това не са само твърденията, че Ванга има и македонски корени, но и мълниеносно разпространяващите се слухове, че ясновидката е предсказала, че Балканите ще изпаднат в криза, но има начин да се спасят от нея.

Според ширещите се теории, предсказанието на Ванга за спасението на Балканите, се крие в мина в Македония, която е сред най-големите загадки на природата. Местните вярват, че в нейната утроба се крие тайната на зараждането на Космоса и Слънчевата система. Това е мината „Алшар“ и преди години българската пророчица баба Ванга е препоръчала на правителството в Македония да проучи мината, за да се спаси от тежка криза.

Пророчество на Ванга за тайнствена мина, спасява Македония?

Пророчество на Ванга за тайнствена мина, спасява Балканите?

Според предсказанията на Ванга, планетата Земя, освен познатото ни слънце ще бъде огряна и от изкуствено слънце (вероятно е мислела за някой неизчерпаем източник на енергия), а според учените именно талият може да служи за такъв. Любопитен факт е, че в мина „Алшар“ са открити единствените на планетата, залежи на талий в света, пише mkd-news.com.

Доколко предсказанията на петричката пророчица са достоверни и наистина ли в мина „Алшар“ се крие източникът за създаване на изкуствено слънце, можем само да гадаем. В последно време на пророчицата се приписват все по-безумни предсказания, свързани с края на света, идването на нови извънземни нашественици на земята, появя на тайнствена болест, която ще порази всичко живо и редица други мрачни и жестоки предсказания.

Близките до пророчицата са възмутени от тези абсурдни теории, които стават все по-нелепи. На Ванга се приписват не само предсказания за края на света, но дори и за избирането на световните лидери, които властват днес. А дали поредната история, че предсказание на Ванга спасява Балканите от икономическа криза, е вярна, съвсем скоро ще стане ясно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар