Ники Китаеца ще разчувства с нечувана изповед за Азис! Но защо се точи на Христо

Това каза коментатора Евгени Минчев. Той визира казаното от Ники Китаеца, че иска повече да опознае Христо Трифонов. Той е сред победителите на фамилния проект на Биг Брадър. Ники Китаеца каза още за Христо, че иска да го опознае като мъж. Би му бил интересен, ако спят на едно легло, което шокира коментаторите. Бившата половинка на естравагантния певец Азис подчерта, че му възбужда любопитството, защото има дългогодишен брак и му било интересно как е запазил толкова дълго жената до себе си.

Ако се доближи до мен, ще науча много неща от него. Ще се постарая да скъся дистанцията, ако остане сред нас, заяви още Ники Китаеца на номинациите снощи.

[caption id="attachment_428751" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца Ники Китаеца копнее да спи с Христо Трифонов - какво се случва?![/caption]

Не толкова благосклонни обаче бяха останалите съквартиранти към Христо. Според скандалната писателка Калина Христо е винаги дистанциран, дели се от останалите, страни. Това, което сторихме като грешка с Тошко, той го повтори с Пламена от злоба и заради комплексарски инстинкт, каза още Калина по повод на това, че те съсипаха мисията на Биг Брадър и това драстично намали бюджета на останалите играчи.

Актьорът Боби Турбото също е отрицателно настроен към Христо. Той също го номинира за изгонване поради няколко причини. На него не му харесва факта, че флиртува с много по-малко жена от него, Пламена. Той бил чул как й подмята неприятни приказки, искал по-плътно нейната компания ,кефило го нейното присъствие, и все в този дух. Подобни подмятания от страна на един по-възрастен мъж към млада жена е най-малкото непристойно и гнусно. Затова Боби иска да се раздели с Христо.

Малък Тошко също намира Христо за скучен. Тодор Славков допълни още, че той винаги стои дистанциран, тялом е тук, а духът ме е другаде. Според плейбоя той вече е при семейството си, далеч от присъстващите и затова би трябвало да отиде в най-скоро време при тях. Христо Трифонов дори не взима отношение по темите, по които разговарят. А ако стои при тях, на една маса, просто витае,много е тих и не приказва.

Поп фолк дивата Бони също не го намира за интересен и затова го номинира за изгонване. Не е колективен играч, а играе така, както му е удобно. Защото в Биг Брадър трябва да изпълняваш мисии, а не да своеволничиш, категорична е смуглата певица.

За ексцентричната Петя Буюклиева Христо е един голям сладур, който обаче много хърка. Освен това той е тих, страни от всички. Според нея това може и да е тактика, да не се намесва, да не каже нещо не така, както трябва и накрая да излезе победител.

Бодигардът Емо Каменов обаче категорично го посече. Гигантът определи Христо като човек, който стои настрани, наблюдава и гледа „сеира” на останалите. Най-вероятно иска да остане на финала, твърди бившия играч от „Къртицата”.