Анджелина Джоли не може да понася адвокатката Амал КлуниАнджелина Джоли категорично отказа да отиде на сватбата на най-добрия приятел на Брад Пит

Анджелина Джоли не може да понася съпругата на Джордж Клуни. Това вече е ясно на всички фенове, след като актрисата категорично отказа да се появи на сватбата на най-добрия приятел на мъжа си с адвокатката. Каква обаче е причината за тази неприязън?

[caption id="attachment_428745" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли не понася Амал Клуни Анджелина Джоли не понася Амал Клуни[/caption]

Според запознати Анджелина Джоли не може да гледа Амал Клуни, тъй като... и завижда! Макар да звучи нелепо, близки до Анджи се кълнат, че това е самата истина. Една от най-красивите жени в света се е озлобила срещу Амал заради успешната й кариера в едно толкова сериозно поприще, каквото е правото. При това единствено и само благодарение на собствените й усилия, а не на някой влиятелен близък.

За разлика от самата Анджелина Джоли, която започна кариерата си в киното благодарение на факта, че е дъщеря на доказалия се актьор Джон Войт. Огромното възхищение, което красотата, елегантността и умът на Амал предизвикват сред хората, допълнително дразни съпругата на Брад Пит.

Която от край време е известна именно с факта, че не търпи някой друг да е център на внимание. А госпожа Клуни определено предизвиква погледите и възторга на хората, за ужас на Джоли. Заради това актрисата категорично заявила, че няма да присъства на сватбата на Джордж Клуни и красивата адвокатка. Тъй като много добре осъзнавала, че цялото внимание ще е насочено към Амал, научиха от hotarena.net.

"Анджелина Джоли просто не понася да има конкуренция. А в лицето на Амал вижда точно това - и като визия, и като интелект. И това я изкарва извън кожата й от бяс", издават близки до самовлюбената актриса.