Преслава е оставила крупната сума във видна столична клиника по стоматологияПреслава вече се фука с циркониеви коронки върху зъбите си

Преслава за пореден път доказа, че когато става въпрос за визията й, е готова да пръсне луди пари само и само да изглежда добре. Последната й инвестиция го доказва. Пайнерката е пръснала космическата сума от 66 хиляди лева, за да постави върху зъбите си циркониеви коронки!

[caption id="attachment_428742" align="alignright" width="275"]Преслава се фука с нова усмивка Преслава се фука с нова усмивка[/caption]

Скъпарската интервенция е последния хит сред родния хайлайф, като в светското пространство буквално се е възприело, че ако не си с изкуствени зъби от цирконий, просто не струваш. Затова Преслава е посетила стоматолог в една от най-престижните дентални клиники у нас, който се е погрижил за чисто новата й усмивка.

Така от известно време звездата се фука с 24-каратова циркониева усмивка, на която може да завиди всеки. Разбира се, интервенцията, извършена в частната клиника, не е никак евтина. Поставянето само на един имплант струва около 2 бона. Самата циркониева коронка пък е от порядъка на 1000 лева.

Така прости сметки показват, че Преслава се е оръсила със сумата за един средно голям апартамент, за да бъде усмивката й безупречна, научиха от hotarena.net. Тя не е единствената родна звезда, която се е решила да подемни зъбите си.

С циркониеви усмивки са Веско Маринов и Ива Екимова, които са се изръсили наполовина - с по около 30 бона, тъй като са подменили по-малко зъби, разкри столичен стоматолог, който се грижи за усмивката на родните звезди.

При него си е записала час и Жени Калканджеива, която е решила да инвестира хонорара, който получи от ВИП Брадър в усмивката си.