Биг Брадър Ол Старс е предрешен от самото си начало, досущ като предишни сезони на шоутоБиг Брадър Ол Старс е най-предвидимият и скучен сезон на риалити формата

Биг Брадър Ол Старс е на път да се провали само седмица след старта си. Новият сезон на изданието не само, че не предизвиква никакъв интерес заради скучния подбор на съквартиранти, ами се оказа и нагласен. За пореден път, всъщност.

[caption id="attachment_428737" align="alignright" width="300"]Емил Каменов е гласен за победител в Биг Брадър Ол Старс Емил Каменов е гласен за победител в Биг Брадър Ол Старс[/caption]

Източници от екипа на шоуто издадоха, че финалът е предвиден да е между Емо Каменов и Боби Турбото. Нещо, което и зрителите заподозряха още с влизането на десетимата съквартиранти в Къщата. "То просто няма кой друг да спечели симпатиите на хората", категорични са онлайн потребителите.

Това обаче далеч не е всичко. Оказа се, че между продуцентите и победителят в "Къртицата" има уговорка именно той да си тръгне с голямата награда. За сметка на това Каменов е влязъл в шоуто срещу символичен хонорар, научиха от Hotarena.net.

Истината обаче е, че повечето зрители и без това са готови да направят гиганта от Монтана шампион. Онлайн потребителите коментират, че образът на Емо много напомня на този на Влади Въргала. Каменов, също като комика, много време е имал финансови затруднения. Освен това татуираният мъжага призна, че е преживял и болезнена раздяла с любовта на живота си.

Заради всички тези трогателни истории от живота на Каменов, зрителите са готови да му дадат победата, издават запознати. Основният му конкурент за първото място е Боби Турбото, който също от години е сред любимците на хората. И който в последните години не успява да си намери работа и се задоволява единствено с епизодични участия тук-там.

Неговата голяма драма е, че макар да е на 33 години, все още живее при родителите си. Животът му е толкова труден, че Турбото дори се замислял да емигрира в чужбина. Участието му в шоуто е последния шанс, който си дава, за да остане тук.