Нострадамус предсказва, че мъртвите ще възкръснат

С наближаването на 2015 година, предсказанията на Нострадамус отново предизвикаха огромен интерес.

Предсказанията на великия Нострадамус винаги да били интересна тема за анализ. Доколкото може да се вярва на тях, през следващата година ще има четири атентата, насочени към премиери. Нострадамус вещае, че този факт ще разпали международен конфликт и през ноември 2015 година ще стартира Третата Световна война. Първоначално във войната ще се използват конвенционални оръжия, а по-късно в действие ще бъдат вкарани ядрени и химически оръжия. В резултат на войната, твърде малко хора ще останат живи, но пък те ще страдат от тежки кожни заболявания и рак.

[caption id="attachment_428714" align="alignright" width="300"]Нострадамус предсказва, че мъртвите ще възкръснат Нострадамус предсказва, че мъртвите ще възкръснат[/caption]

Нострадамус предвижда, че през 2016 година Европа ще опустее, а кошмарът ще продължи девет години – до 2025. Някои от учените, заели се с тълкуването на твърденията на Нострадамус твърдят, че предстои конфликт между две световни религии и последиците от този конфликт ще бъдат много сериозни. Много хора ще изгубят живота си в конфликта и ще бъдат унищожени цели държави. Прогнозите на Нострадамус за следващите години не са никак хубави. Едно от малкото хубави неща е, че езиковите различия ще изчезнат. Нострадамус предрича, че световната икономика ще претърпи пълен крах, голямо земетресение ще разтърси западната част на Щатите, а ултразвуковата радиация ще изгори света.

Според предсказанията на Нострадамус в бъдеще хората ще могат да живеят по повече от двеста години, а мъртвите ще възкръснат. Освен това хората ще придобият способността да говорят с животните. Бъдещите родители ще бъдат задължени да притежават лицензи, а западният свят ще премахне всички данъци, вещае Нострадамус, пише zajenata.bg.

Многократно се е спекулирало с предсказанията на известни пророци по повод началото на Третата Световна война. Дали обаче те ще се окажат просто поредната спекула или за съжаление ще се сбъднат, предстои да разберем. Искрено се надяваме, че Третата Световна война ще остане само като несбъднало се предсказание!