Кали със сензационно разкритие

Кали със сензационно разкритие
5 (100%) 1 vote

Кали направи сензационно разкритие

Фолк певицата Кали сподели факт от кариерата й, който е известена на много малко хора. Изпълнителката разкри каква е връзката между нея и любимия актьор на поколения българи Стефан Данаилов. Преди 15 години, когато Кали прави първи стъпки в музикалната си кариера, записала дуетно парче с актьора. Инициатора на дуета между двамата е Слави Трифонов.

Кали сподели в интервю за „България днес“, че по онова е време е била част от музикална компания БМК, която е била собственост на  Дългия. Той предложил на Ламбо да запише дуетното парче с младата изпълнителка. Стефан Данаилов приел с радост с предложението. Песента е кавър на Daddy Cool на Бони М.

Кали сподели, че заради многото ангажименти на актьора, се наложило всеки да запише своята част от дуета по отделно. Изпълнителката допълни, че въпреки, че двамата с Ламбо имат общ дует дори не се познават, тъй като всеки от тях е записал своята част от парчето по отделно.

Кали

Кали записала дует с Ламбо

Идеята за дуета била на Слави Трифонов и Годжи, които решили да експериментират. Парчето на двамата се казва „Парфюм“. Кали заяви, че преговорите са се водили изцяло от продуцентите и тъй като тя не е имала личен контакт с Ламбо не може да разкаже интересни случки около записа на „Парфюм“.

За съжаление парчето не придобива популярност, тъй като по онова време се е слушала предимно чалга, пише ПИК.

През последните месеци тръгна слух, че баща на най-големия син на Кали е Жоро Илиев. Повод за слуха стана визуалната прилика между покойния бос и сина на Кали. Фрапиращ е и фактът, че наследника на фолкаджийката носи името на Главния. Кали опроверга тези твърдения, заявявайки че Жоро Илиев не е баща на сина, а съвпадението на имената им е чиста случайност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар