Елен Колева е на ръба на оцеляването без парите на бившия си любовникЕлен Колева се чуди как да живее, след като загуби и работата си

Елен Колева удари дъното след раздялата си с Александър Найденов, по-известен като Сашо Майонезата. Без издръжката от богатия си любовник, актрисата едвам свързвала двата края и е буквално на ръба на оцеляването, издават я хора от бранша. Звездата от "Шивачки" я е закъсала сериозно с парите като в момента няма абсолютно никакви доходи. И това далеч не е всичко.

[caption id="attachment_428654" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева[/caption]

Освен, че Майонезата й спря кранчето, Елен Колева остана и без работа след като беше изгонена от Народния театър, където беше на щат.

На всичкото отгоре скандалната звезда има да изплаща новата си кола, която взе по време на добрите времена, когато разполагаше с парите на богатия си любовник. Сега обаче нещата стоят по коренно различен начин и Елен Колева може да загуби колата си, научиха от Агенция ПИК.

Макар и да мизерства обаче актрисата категорично отказва да се върне в родната Монтана. Звездата не ще и да чуе да напусне столицата и твърдо е решена да намери начин да се справи с тежкото положение. Предвид факта, че в момента е безработна обаче единственият изход пред нея е да си намери друг спонсор, смеят се онлайн потребителите.

Припомняме ви, че Елен Колева имаше бурна връзка с майонезения бос Александър Найденов, който е два пъти по-възрастен от нея. Богаташът дори се разведе заради шавливата актриса, която в последствие обвини в системни изневери.

Тя пък не му остана длъжна, изтъквайки, че е много доволна, че най-накрая е свободна, понеже вече не можела да търпи "старческите миризми" на богаташа.