Намерих сили да променя живота си Преглеждания: 2751

0
Оценете този post

В живота си винаги съм бил честен с другите, и все съм гледал да помогна

алкохол
Намерих сили да променя живота си

По-малко съм мислил за себе си, но съм се старал другите да са добре, ако аз не съм ОК. все се раздавах, все намирах време и начин да направя онова, което хората очакват, а за себе си почти не съм прави нищо. По течението гледах да вървя, не толкова да ми е по-лесно, а заради съпротивлението. Не исках да ми е трудно. не знам, такъв съм, инертен. И с пиенето така беше. Като ме викне някой и съм готов да услужа. Затова не разбрах кога съм се пропил, ама сериозно. Всеки ден увеличавах дозата и сигурно така е станало – не знам. не ми се мисли сега за това, което е било. По-добре да направя нещо, което да промени живота ми. Искам да споделя с вас как намерих начин не само да намаля пиенето, но и да променя живота си.

Започнах като смених квартала. Аз така или иначе съм на квартира в София, така че не беше трудно. На новото място не излизах толкова, взех си и капки за ограничаване на алкохола. Тези капки се казват Алкофитал и са много добро средство, което предизвиква непоносимост към алкохола. Аз взимам капките от 4 месеца. За 4 месеца да съм пил по-сериозно 2 или 3 пъти. Така че сега, макар и малко време да е минало, аз мога да кажа, че съм поел по правилния път. Няма да се предавам и ще карам докато не стана пак онзи, който бях преди.

Иван Маринов от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.