Андреа се е ошишкала ударно, феновете подозират бременностАндреа е в жестока криза покрай случващото се с гаджето й

Андреа е изпаднала в сериозна нервна криза. Заради която пълнее ударно, разкриват притеснените й близки. Певицата качва килограми като луда, а причината за това са притесненията, които изживява покрай връзката си с Кубрат Пулев.

[caption id="attachment_428649" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа[/caption]

И особено покрай мача на половинката си с Владимир Кличко. Пайнерката се притеснявала винаги преди мач на Кобрата. А излизането му на ринга срещу световния шампион съвсем я изкарало извън нерви, издават я запознати. Певицата по принцип качва много лесно килограми, особено когато е под стрес. А половинката й определено й го осигурява, коментират онлайн потребителите.

Освен сериозно напълняла, на последното си участие Андреа изглеждала и истински изтормозена. "Едва намираше сили да се усмихне", коментират гости на заведението, в което се изявяваше звездата. Нейни дружки пък разкриват, че причината за нервния срив на Андреа не е само тежкия бой, който Кобрата отнесе от Кличко.

Певицата била силно стресирана и от слуховете за похожденията на боксьора. Както знаете, от години се говори, че Кубрат редовно се възползвал от славата си, за да вкарва в леглото си почитателки и търсачки на слава. Кобрата ни най-малко не се трогвал от факта, че е обвързан и продължавал да си вършее из чуждите легла.

Андреа била съвсем наясно със случващото се, но си траела, тъй като се страхува боксьорът да не я зареже, научиха от vsekiden.com.

"Тя преживява много тежко безобразията му, но си мълчи, защото се бои да не го загуби. Това пък съвсем му дава криле да си прави каквото си иска", възмущават се форумци.