Йордан Лечков отвърна на нападките и обидите на бившия си съотборник в националния отборЙордан Лечков нарече Любо Пенев "клюкарка"

Йордан Лечков изригна срещу Любо Пенев. Съвсем очаквано, бившият кмет на Сливен отговори на нападките на някогашния си съотборник в националния отбор на България по футбол. Нещо повече, Лечков не само отвърна на уволнения от поста национален селекционер Любо Пенев, ами го направи и в същия рязък стил.

[caption id="attachment_428631" align="alignright" width="300"]Йордан Лечков Йордан Лечков[/caption]

По думите на Йордан Лечков, той, а и всички негови колеги от изпълкома на БФС, са останали силно изненадани от думите на Пенев. Пред репортер на БЛИЦ Йордан Лечков коментира интервюто, което Любо Пенев даде за бТВ. В което напада всички, намиращи се в БФС.

Лечков заяви, че бившият му съотборник най-вероятно се е побъркал, за да говори така. "Изглежда, че от треньор, е станал клюкар", разгневено изтъкна Лечков, добавяйки, че Любо е готов да работи като светски хроникьор и да разнася клюки. Нещо повече, Йордан Лечков е категоричен, че всички в централата на БФС са сбъркали много не с уволнението, а с назначението на

Чичовото за национален селекционер, предават от Vsekiden.com. "Аз бях най-големият му защитник, докато беше начело на тима, а сега да приказва, че съм затрил футбола! Трябва да го е срам.", изригна легендарният халф.

Йордан Лечков, който е вицепрезидент на БФС, не смята да съди Пенев за обидите и нападките. Той намекна само, че е наясно с доста неща, които ще засегнат Любо, ако бъдат публично разгласени. За момента Лечков не смята да им дава гласност, но ако някогашният му съотборник продължи с нападките, и това ще се случи, беснее заместникът на Боби Михайлов.