Десислава: Не искам повече да съм сама!

Десислава: Не искам повече да съм сама!
5 (100%) 1 vote

Десислава призна, че вече не иска да е сама!

Поп фолк дивата Десислава отово се завръща в музикална компания „Пайнер”. Гласовитката поднови договора си с музикалния гигант, а завръщането й ще се отбележи на традиционния концерт на 1-ви декември. Той ще се състои в НДК, когато гиганта ще празнува своя тринадесети рожден ден. Певицата обяснява завоя си с факта, че й е омръзнало да се самопродуцира сама и че нямала стимул и конкуренция да прави нови парчета за феновете си. Тъй като нямала с кого да се съревновава, затова и русокоската го е карало по-лежерно.

Но това не е било добре откъм кариерата й. Тя отчита новите реалности, промените, новите поколения и попълнения в музикалния гигант, но според нея това е адреналин и тя ще се стреми да извади на показ най-доброто от себе си, на което е способна. Както и да търси да прави нови и нови, но по-качествени парчета, с които да се конкурира и да върви напред в певческата си кариера. Както и да зарадва своите верни почитатели, които заслужават да виждат нови неща.

Десислава

Десислава обяви голямото си завръщане в компания Пайнер

На този етап фолк фурията не е наясно какво точно ще направи, но й е интересно доколко ще бъде стимулирана от конкуренцията. Нещата са различни, бизнеса също, но пък ще й е повече от любопитно как тя ще постъпи в такава среда. Разбира се, певицата ще разчита и на подкрепата на продуцентите. Първите колеги, които са я поздравили със завръщането й в „Пайнер” били Ивана и Галин.

„Не издържам” е песента балада, с която чалга певицата ще се представи на коледния концерт на музикалния гигант. Песента й няма клип, но е едно добро завръщане към миналото, един успешен реверанс, което предприема в живота си, разкрива Десислава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар