Ники Китаеца втрещи с признанието си за Азис!

Ники Китаеца разкри шокиращи истини около отношенията си с екстравагантния певец Азис. Той заяви, че въпреки сватбата им при тях е нямало традиционната първа брачна нощ. Просто двамата са си легнали дори в различни стаи. Всичко останало явно е било просто един пиар ефект за повишаване на известността на поп фолк певеца.

Признанеито на фитнес маниака стана по време на една от мисиите на Биг Брадър Ол Старс. Китаецът е един от съквартирантите в шоуто по Нова телевизия и задачата е „Истината или се осмеляваш”. В петък в Къщата „нахлу” изненадващо и водещата на „Голямата уста” Венета Райкова и пред нея играчите трябваше да споделят някои свои съкровени тайни.

Niki_Kitaeca_24Припомняме, че Азис и Китаеца влезнаха като семейство в един по-предишен сезон на ВИП Брадър. Двамата обаче не само че не си легнали в едно легло, но били и в отделни стаи. Още тогава зрителите на реалите формата видяха, че между тях няма топлота в отношенията, а само показна заигравка. С обяснението си Китаеца напълно затвърди мнението на зрителите за тогава. В това шоу Китаеца влезе със заявка да потвърди, че е пълноценен мъж. След като се разделиха с Азис, Ники Китаеца сключи брак с фолкаджийка, от която има четиригодишен син. Мускулягата искал да докаже на наследника си, че е добър човек и малчугана да се гордее и да обожава родителя си.

Въпреки че Ники Китаеца отрича да са имали нещо повече с Краля на поп фолка Азис, той дълго страда за него. В този сезон обаче аудиторията не остана равнодушна към поведението на Ники Китаеца, който продължава да тръби, че е на сто процента мъж. Той непрекъснато се заяжда с Боби Турбото и зад това зрителите прозират едно дълбоко харесване към артиста. Дали обаче предположенията ще излезнат верни тепърва ще видим в сезона.

Според упоритата клюка самият Азис се обадил на бившата си брачна половинка, като му заповядал да не разкрива истината за техните взаимоотношения. Ники Китаеца обаче не се впечатлил от заплахите на поп фолк певеца и решил да разкаже истината, за да докаже мъжествеността си.