Крисия Тодорова може да приеме предложението на Лили Иванова да се грижи за кариерата йКрисия Тодорова е на път да зареже откривателя си Слави Трифонов

Крисия Тодорова е на път да зареже Слави Трифонов. Според запознати малката сладурана може да напусне Дългия и продуцентската му къща, които всъщност я откриха за голямата сцена. А причината за това е Лили Иванова, която се опитвала всячески да привлече талантливото момиченце.

[caption id="attachment_428606" align="alignright" width="300"]Лили Иванова иска да отмъкне Крисия Тодорова от Слави Лили Иванова иска да отмъкне Крисия Тодорова от Слави[/caption]

Примата на родната естрада вече се опитвала да примами Крисия Тодорова с обещания за голяма кариера и бляскаво бъдеще. Звездата се свързала с детето веднага след изявата му в Евровизия заедно с близнаците Хасан и Ибрахим. Лили в прав текст заявила на Крисия, че може да й помогне в изграждането на кариерата й.

Примата без много увъртания обяснила на сладураната от Разград, че ако иска да успее, трябва да внимава много някой да не я подхлъзне и я накара да започне да пее чалга. Тъй като това ще е пагубно за таланта й. И макар да не го споменава в прав текст, за всички е повече от ясно, че Лили има предвид Слави Трифонов. Който в момента се грижи за кариерата на Крисия Тодорова. И който е известен именно с песните си в лекия жанр.

Близки до певицата издават, че всъщност шоуменът е основната причина за интереса й към Крисия. Както знаете, Лили и Слави от години са във война. И примата ни е готова на всичко, за да му направи мръсно. Иванова се интересувала не толкова от таланта на детето, колкото от удара, който може да нанесе на водещия за всички години, в които й се подиграва, издават запознати, научиха от hotarena.net.