Видеото бе публикувано от самия Кличко

Изплуваха уникални кадри от съблекалнята на световния шампион по бокс в тежка категория - Владимир Кличко.

Кадрите, които са от съблекалнята на Кличко преди двубоя му с българина Кубрат Пулев, са пуснати от самия него. От тях ясно се вижда, че украинецът слага ръкавиците си пред представител на щаба на Кобрата. Това означава, че Кличко е спазил изискванията на правилника. Вижда се и как загрява с треньорите си, както и излизането му пред препълнената зала "О2" в Хамбург, Германия, пише Спортал. Във видеото има кадри от самия мач и разбира се радостта на украинеца след успеха му над сънародника ни. Не са спестени и словесните престрелки с американеца Шанън Бригс.

[caption id="attachment_428558" align="alignright" width="300"]Видеото бе публикувано от самия Кличко Видеото бе публикувано от самия Кличко[/caption]

Очевидно още доста време след титаничния сблъсък между Кличко и Кубрат Пулев ще се коментира доколко е била честна битката. Световноизвестни експерти в бокса подчертаха, че Владимир Кличко е направил непозволен удар с лакът в брадата на Кубрат Пулен. Неизвестно защо обаче този факт остана незабелязан от съдията, както и фактът, че след нокаута, който извади нашенецът от строя и сложи край на мача, Кобрата бе бутнат от Кличко.

По-рано днес Кобрата за пореден път стана обект на подигравка от страна на народния представител от Реформаторския блок Антони Тренчев. Депутатът си позволи да публикува снимка, на която имитира как Кобрата пуши пура. Със сигурност това не е най-мъжествнения начин, по който народният представител може да премери сили с боксьора, но пък едва ли му стиска да го направи по мъжки. Припомняме, че именно той бе човекът, който взриви българското общество като публикува броени минути преди титаничния сблъсък между Кличко и Кобрата, че не подкрепя сънародника ни.

За капак на всичко реформаторът си позволи да нарече Кобрата лош човек, подчертавайки, че не се чувства длъжен да го подкрепи само поради факта, че е българин, пише pik.bg. Това ли са представителите на народа, които коват законите в парламента, питаме пък ние!