Кубрат Пулев е отнесъл удар от Кличко, равняващ се на 450 кг.

Българският боксьор Кубрат Пулев удиви специалистите.

Те не могат да си обяснят как Кубрат Пулев успя да устои на тежките удари на Владимир Кличко. Припомняме, че при титаничния сблъсък между двамата, Кубрат Пулев падна в нокаут в петия рунд. Специалистите в този спорт са много учудени от способността на Кубрат Пулев да понася изключително тежките удари, пише „Билд”. Поредният повод за удивлението на специалистите по адрес на сънародника ни стана изчислението на тежестта на дясното кроше на Владимир Кличко, което Кубрат Пулев получи в третия рунд.

[caption id="attachment_428550" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев е отнесъл удар от Кличко, равняващ се на 450 кг. Кубрат Пулев е отнесъл удар от Кличко, равняващ се на 450 кг.[/caption]

Измерване на мощта на крошето на Владимир Кличко сочи, че Кубрат Пулев е бил ударен със сила 450 килограма. Въпреки това българският боксьор успя да се задържи на краката си. Той бе повален на земята едва след като украинецът го удари с лакът в брадата. Незнайно защо обаче този факт остана незабелязан от съдията. Както е известно, Кубрат Пулев бе нокаутиран със сила от 200 килограма в петия рунд. При все, че тази тежест изглежда малка на фона на 450-те килограма, с които Кличко стовари удара си върху него преди това, очевидно поредицата от много тежки удари си каза тежката дума и Кубрат Пулев падна на земята.

По-рано днес народният представител от Реформаторския блок Антони Тренчев успя отново да разгневи българското общество с поредната простотия, с която се опитва да засегне Кубрат Пулев. Очевидно не му стига, че веднъж разгневи обществото, наричайки Кубрат Пулев „лош човек” и подчертавайки, че не може да го подкрепи само поради факта, че е българин, днес той продължи с изцепките си. Информационна агенция „ПИК” публикува снимка, на която Антони Тренчев позира с пура по подобие на Кобрата. Това ли е проявата на мъжествеността на депутата, запитаха се мнозина. Вероятно това е начинът, по който народният представител си прави пиар на гърба на боксьора, след като името му не можа да се прочуе с някой законопроект, пише pik.bg.