Изненадващи разкрития за Биляна Гавазова

Изненадващи разкрития за Биляна Гавазова
5 (100%) 1 vote

Биляна Гавазова ще се венчае съгласно мюсюлманските традиции

Водещата на „Тази сутрин” по bTV Биляна Гавазова ще се омъжи съгласно всички изисквания на религията си.

Запознати издават, че от семейството на Биляна Гавазова държат тя да спази всички мюсюлмански обичаи и да се сключи брак пред ходжа.
Колегите на водещата на сутрешния блок на медията издават, че родителите и сестра й се гордеят с произхода си и продължават да поддържат типичните мюсюлмански традиции.
Макар родителите на Биляна Гавазова – Северина и Сергей да са съвременни хора и да не държат дъщеря им да носи твърде затворени дрехи, нито пък да изберат годеника й, те са категорични, че ще спазят мюсюлманските традиции на сватбата й.

Биляна Гавазова ще се венчае съгласно мюсюлманските традиции

Биляна Гавазова ще се венчае съгласно мюсюлманските традиции

Биляна Гавазова и сестра й Елмира са изключително амбициозни личности – за разлика от много свои съгражданки, живеят самостоятелно в София и развиват кариерата си.
Двете общуват с представителите на силния пол без никакви ограничения от страна на родителите им, за което им завиждат много момичета от техния етнос.

Родителите на Биляна Гавазова нямат нищо общо с представите за закостеняло мюсюлманско семейство, което само гледа как да омъжи дъщерите си. Въпреки това обаче те държат някои от традициите да бъдат спазени.
Самите те са изключително сериозни хора, държащи на традициите и винаги отбелязват всички мюсюлмански празници. Въпреки това, те са много модерни и съвременни в сравнение с останалите.
Колегите на Биляна Гавазова често пъти се шегуват с нея и колегата й Антон Хекимян, който пък е от арменски произход.
Двамата са страхотен екип, тъй като не се карат кой да работи на Коледа или пък на Великден, тъй като празниците им са по друго време и нямат против да са на екран, докато почти всички в страната са се отдали на почивка.

За да угоди на родителите си, Биляна Гавазова вече се е уговорила с нейния годеник Тодор да сключат брак съгласно мюсюлманските традиции, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Изненадващи разкрития за Биляна Гавазова”

  1. шуменец

    Ное. 27. 2014

    Докога бТВ ще се излага с тая рязана мангалка и ще тормози зрителите с нелицеприятните изказвания на самозабравилата се провинциалистка??? Неведнъж, включитлено и по казуса с последната акция на ДАНС, тази куха лейка си позволява да защитава събратята си по етнос и религия. Не сме длъжни да търпим подобни изяви на краен ислямизъм в българския ефир. За тези нейни изцепки не я изтърпяха и в родния на семейството й град Шумен. А тоя Тодор е много сбъркан щом се е забъркал с такава като нея.

  2. Искра

    Дек. 26. 2014

    Тя Бибито туркиня ли била .?Без да знаех,но винаги си я представях със забрадка която успешно би завършила стайлинга и

Добавете коментар