Антони Тренчев отново се изгаври с Кобрата

Антони Тренчев отново се изгаври с Кобрата
5 (100%) 2 votes

Реформаторът продължава да се подиграва с Кобрата

Народният представител от Реформаторския блок Антони Тренчев се изгаври жестоко с Кубрат Пулев-Кобрата за пореден път.

Не е ясно какъв е проблемът на депутата, но е факт, че за пореден път се гаври с Кобрата, който безспорно е най-успешният професионален боксьор на България в момента.
Реформаторът, който до този момент се прочу с грозните си думи по адрес на Кобрата, демонстрира поредната порция простотия.
Очевидно човекът на Иван Костов се е вживял в новата си роля на публична личност и е решил да използва ситуацията като средство за личен пиар.

Реформаторът продължава да се подиграва с Кобрата

Реформаторът продължава да се подиграва с Кобрата

Информационна агенция „ПИК” публикува снимка, на която депутатът от Реформаторския блок Антони Тренчев е налапал пури и имитира боксьора Кубрат Пулев-Кобрата.
Очевидно народният представител разбира мъжкарството като подигравка от дистанция, тъй като едва ли смее да се изправи очи в очи с Кобрата, който от известно време е обект на критиките му и да премерят силите си по мъжки.
Припомняме, че Антони Тренчев публикува редица простотии броени минути преди нашето момче Кобрата да излезе на ринга и да премери сили със световния шампион Владимир Кличко.

Тогава Тренчев написа, че съжалява, че ще бъде краен, но не подкрепя Кубрат Пулев-Кобрата в битката му срещу Кличко.
Народният представител взриви българската общественост, заявявайки, че не може да симпатизира на Кобрата само поради факта, че видите ли той е българин. Нещо повече, Антони Тренчев си позволи да напише, че Кобрата не само не е добър българин, а е и лош човек, твърдейки, че е виждал боксьра да вилнее по нощните заведения, да мародерства и да се гаври с невинни и беззащитни хора просто, защото може и няма кой да му противодейства.
В заключение реформаторът посочи, че възвеличаването на подобни „меко казано съмнителни” личности и използването им за повдигане на националния дух е повече от опасно и пошло, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Антони Тренчев отново се изгаври с Кобрата”

  1. Justice 4 all

    Ное. 24. 2014

    Ако претендираме че сме „демократично“ общество, е редно да изслушаме безпристрастно и с уважение всички мнения както междувпрочем би следвало да направи и журналистът написал тази статия. Очаква се, че един професионалист трябва да знае това и да не взема страна при поднасянето на информация, защото може да бъде изнесена и друга информация за събития от Пловдивските дискотеки, а там вече има и свидетели… нали така?

  2. Angelina Mednikarova

    Ное. 24. 2014

    Ей, смотаняк! Изгаври се с Кобрата, ама срещу него, а не по страниците на разни там просташки издания, които си позволяват да те показват, МИЗЕРНИКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КУБРАТЕ, БРАВО МОМЧЕТО МИ!!!!!!!!! ДАВАЙ НАПРЕД И ИМ Е…….. МАЙКАТА НА ТАКИВА ПЛАЗМОДИИ, ДЕТО ЛАПАТ ПАРИ НА ГЪРБА НА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И ТАКИВА КАТО ТОЗИ ДЕТО СРАМЯТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!! СНИМАЙТЕ ГО, АКО ОБИЧАТЕ, КАК ЛАПА ……………….. , ТОЯ МИЗЕРНИК !!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар