Реформаторът продължава да се подиграва с Кобрата

Народният представител от Реформаторския блок Антони Тренчев се изгаври жестоко с Кубрат Пулев-Кобрата за пореден път.

Не е ясно какъв е проблемът на депутата, но е факт, че за пореден път се гаври с Кобрата, който безспорно е най-успешният професионален боксьор на България в момента. Реформаторът, който до този момент се прочу с грозните си думи по адрес на Кобрата, демонстрира поредната порция простотия. Очевидно човекът на Иван Костов се е вживял в новата си роля на публична личност и е решил да използва ситуацията като средство за личен пиар.

[caption id="attachment_428525" align="alignright" width="300"]Реформаторът продължава да се подиграва с Кобрата Реформаторът продължава да се подиграва с Кобрата[/caption]

Информационна агенция „ПИК” публикува снимка, на която депутатът от Реформаторския блок Антони Тренчев е налапал пури и имитира боксьора Кубрат Пулев-Кобрата. Очевидно народният представител разбира мъжкарството като подигравка от дистанция, тъй като едва ли смее да се изправи очи в очи с Кобрата, който от известно време е обект на критиките му и да премерят силите си по мъжки. Припомняме, че Антони Тренчев публикува редица простотии броени минути преди нашето момче Кобрата да излезе на ринга и да премери сили със световния шампион Владимир Кличко.

Тогава Тренчев написа, че съжалява, че ще бъде краен, но не подкрепя Кубрат Пулев-Кобрата в битката му срещу Кличко. Народният представител взриви българската общественост, заявявайки, че не може да симпатизира на Кобрата само поради факта, че видите ли той е българин. Нещо повече, Антони Тренчев си позволи да напише, че Кобрата не само не е добър българин, а е и лош човек, твърдейки, че е виждал боксьра да вилнее по нощните заведения, да мародерства и да се гаври с невинни и беззащитни хора просто, защото може и няма кой да му противодейства. В заключение реформаторът посочи, че възвеличаването на подобни „меко казано съмнителни” личности и използването им за повдигане на националния дух е повече от опасно и пошло, пише pik.bg.