Елена Кучкова е имала доста тежко детство

Елена Кучкова пое в изненадваща посока след излизането си от ВИП Брадър.

Плеймейтката възнамерява да развърти собствен бизнес, който да й носи стабилни и редовни приходи, за да не разчита само на средствата от фотосесии. За разлика от доста свои колежки, Елена Кучкова от малка е научена на труд и смята да влезе в ролята на рецепционистка в салона, за да си спести малко средства.

[caption id="attachment_428520" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова е имала доста тежко детство Елена Кучкова е имала доста тежко детство[/caption]

Бившата участничка във ВИП Брадър е имала доста тежко детство. Тя изгубила баща си на крехката 6-годишна възраст. На майка й се наложило да се бъхта здраво, за да може семейството да свързва двата края. Елена Кучкова и сестра й започнали работа още в тийнейджърските си години. Тя знае цената на всеки един лев, тъй като работела дори и като чистачка на тоалетни, за да си изкара джобни.

Плеймейтката разкрива, че е останала доста изненадана от дългото време, което се задържа във ВИП Брадър, тъй като смятала, че заради скандалната си визитка, няма да се понрави на зрителите и съквартирантите. 25-годишната пазарджиклийка обаче успя да задържи интереса върху себе си, макар да успя да разбие безапелационно пуританите в момента, в който показа бюста си. Самата тя признава, че е направила доста грешки по време на престоя си в шоуто и подчертава, че отначало се е държала доста „кифленски”. Тя твърди, че предявявала претенции, тъй като все още не била осъзнала сериозността на играта, което й изиграло лоша шега.

От думите й става ясно, че с приятеля си политик са заедно от девет месеца. Елена Кучкова обаче упорито продължава да крие самоличността му както и това дали е представител на лява или дясна партия. Открехва съвсем леко завесата по негов адрес и признава, че е с 14 години по-голям от нея, разведен е и има едно дете. Елена Кучкова обаче е категорична, че приятелят й е разведен отдавна и не е тя причината за развода му, става ясно от обширното интервю, дадено за lifestyle.bg, пише pik.bg.