Готвят тежък удар за Патриотичния фронт

Готвят тежък удар за Патриотичния фронт
5 (100%) 1 vote

Изваждат Патриотичния фронт от властта, за да спестят сериозни санкции на България

По всичко личи, че се задават доста тежки времена за Патриотичния фронт.

Евродепутатът Николай Бареков посочи, че Европа ще спре средствата по еврофондовете заради Патриотичния фронт и безпринципната коалиция в Народното събрание.
Бареков алармира, че още през януари следващата година, страната ни ще понесе директни санкции заради Патриотичния фронт.
Председателят на ББЦ (БДЦ) визира доклад, който е бил изпратен до групите в Европарламента, че в българския парламент участва ксенофобска партия, която дискриминира хората заради различните имена.
Освен това все още не е замазан и скандалът, който от Патриотичния фронт забъркаха с ракетите.

Изваждат Патриотичния фронт от властта, за да спестят сериозни санкции на България

Изваждат Патриотичния фронт от властта, за да спестят сериозни санкции на България

Николай Бареков е категоричен, че в съвсем скоро време Бойко Борисов ще трябва да извади Патриотичния фронт от управляващата коалиция, макар да е много зависим от тях.
В типичния си стил евродепутатът скандализира обществото с твърдението, че в Патриотичния фронт, който е във властта, но не съвсем, са били инжектирани милиони левове от откраднатите средства в КТБ.
Заради всички тези причини, евродепутатът настоява Патриотичният фронт да бъде изваден от коалицията, тъй като в противен случай страната ни ще има доста проблеми.
Той посъветва партията на Бойко Борисов да започнат незабавни преговори с групата му – ББЦ (БДЦ) и подчерта, че не се молят.
Бареков бе категоричен, че ще подкрепят ГЕРБ само ако се намерят допирни точки.
Според него най-естествената коалиция в парламента е две десни партии и ББЦ (БДЦ), но в никакъв случай АБВ не трябва да е в нея.

Николай Бареков за пореден път подчерта, че основната идея на ББЦ е да бъде конструктивна и диалогична опозиция, както и ключов фактор в парламента.
Ако може да се вярва на твърденията му, в противен случай няма да има стабилно управление.
Бареков припомни, че управляващите са стартирали с летящ плонж и това е станало повече от ясно от скандалите, които се разразиха през последните няколко дни.
В заключение той посочи, че проблемите на страната ни в Европа са доста сложни и многопосочни, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Готвят тежък удар за Патриотичния фронт”

 1. Elena Gekova

  Ное. 24. 2014

  ТЕЗИ ОТ ПАТРИОТИЧНИЯТ ФРОНТ ПРЕКАЛИХА С КАПРИЗИТЕ СИ – НЕ ЗНАМ АКО СЕГА ИМА ИЗБОРИ ДАЛИ ЩЕ ВЗЕМАТ ТОЛКОВА ГЛАСОВЕ , И КАКВО ИМАТ ПРОТИВ ГОСПОДИН ИСМАИЛОВ КАДЪРЕН , ОБРАЗОВАН И ВИНАГИ Е БИЛ НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВИ !

 2. Bonka Tzokova Bonnibonni

  Ное. 24. 2014

  Бареков, теб още никой не те е потърсил, а ти почна с условията – АБВ да не са в коалицията, ГЕРБ да се съобразявал с вашите точки в програмата, а в изказването си чух днес по телевизията, че се мъчиш да пробуташ и политическия си номад Светлин Танчев като отговарящ за еврофондовете в ЕС?!? А той, миличкият, срамежливо навел глава и пърхащ с мигли, очаква да се сбъдне отдавна лелеяната му мечта – с лек плонж и на върха. И вие сте като РБ и ПФ – уж влизате във властта заради България, а стана ясно, че въпросът е за постове в управлението. Борисов, ако си е на мястото, ще ви потърпи още малко всичките и накрая с един шут и на нови избори. То бива наглеци, ама вашето вече е извън пътя!

 3. Jimmy Bones

  Ное. 24. 2014

  Това е вътрешна работа за какво говори тоя капут Бареков ,че ЕВРОПАТА … еди кво си ! ЕС ли избира партиите или УЖ ние (аз не гласувам понеже всички са капути за мен) !

Добавете коментар