Изваждат Патриотичния фронт от властта, за да спестят сериозни санкции на България

По всичко личи, че се задават доста тежки времена за Патриотичния фронт.

Евродепутатът Николай Бареков посочи, че Европа ще спре средствата по еврофондовете заради Патриотичния фронт и безпринципната коалиция в Народното събрание. Бареков алармира, че още през януари следващата година, страната ни ще понесе директни санкции заради Патриотичния фронт. Председателят на ББЦ (БДЦ) визира доклад, който е бил изпратен до групите в Европарламента, че в българския парламент участва ксенофобска партия, която дискриминира хората заради различните имена. Освен това все още не е замазан и скандалът, който от Патриотичния фронт забъркаха с ракетите.

[caption id="attachment_428508" align="alignright" width="300"]Изваждат Патриотичния фронт от властта, за да спестят сериозни санкции на България Изваждат Патриотичния фронт от властта, за да спестят сериозни санкции на България[/caption]

Николай Бареков е категоричен, че в съвсем скоро време Бойко Борисов ще трябва да извади Патриотичния фронт от управляващата коалиция, макар да е много зависим от тях. В типичния си стил евродепутатът скандализира обществото с твърдението, че в Патриотичния фронт, който е във властта, но не съвсем, са били инжектирани милиони левове от откраднатите средства в КТБ. Заради всички тези причини, евродепутатът настоява Патриотичният фронт да бъде изваден от коалицията, тъй като в противен случай страната ни ще има доста проблеми. Той посъветва партията на Бойко Борисов да започнат незабавни преговори с групата му – ББЦ (БДЦ) и подчерта, че не се молят. Бареков бе категоричен, че ще подкрепят ГЕРБ само ако се намерят допирни точки. Според него най-естествената коалиция в парламента е две десни партии и ББЦ (БДЦ), но в никакъв случай АБВ не трябва да е в нея.

Николай Бареков за пореден път подчерта, че основната идея на ББЦ е да бъде конструктивна и диалогична опозиция, както и ключов фактор в парламента. Ако може да се вярва на твърденията му, в противен случай няма да има стабилно управление. Бареков припомни, че управляващите са стартирали с летящ плонж и това е станало повече от ясно от скандалите, които се разразиха през последните няколко дни. В заключение той посочи, че проблемите на страната ни в Европа са доста сложни и многопосочни, пише pik.bg.