Евгения Калканджиева проговори за Кела

Евгения Калканджиева проговори за Кела
5 (100%) 1 vote

Евгения Калканджиева избухна

Евгения Калканджиева проговори за Кела. Миската коментира твърденията, че има връзка с бургаския мафиот. Тя заяви, че слуховете за това нямат нищо общо с истината. Евгения Калканджиева каза в ефира на Нова тв, че никога не е била на една яхта с Кела. Тя допълни, че случаят, за който медиите знаят, е парти по случай рожден ден на една от моделките й. Една от моделките на Жени решила да отпразнува рождения си ден на яхта.

Евгения Калканджиева заяви категорично, че никога тя и Кела не са били заедно на една яхта и двамата нямат връзка. Тя заяви, че въпреки случилото се между нея и Тачо, вярва в любовта. Бившата миска допълни, че не се срамува от нищо, което е направила. Тя разкри, че е разнасяла пици, но никога не го е крила, защото не се срамува от работата си.

Евгения Калканджиева опроверга още едно твърдение. Тя заяви, че няма нищо общо в с връзките на моделите си и това с е част от личния им живот извън работата, не я засяга.

Евгения Калканджиева

Евгения Калканджиева заяви, че никога не е имала връзка с Кела

Модната шефка заяви, че тя винаги е избирала мъже до себе си и представители на силния пол, които са арогантни и плащат сметките на жените, не й допадат.

Евгения Калканджиева коментира и отношенията си със Зорница Линдарева. Тя заяви, че подобни отношения не са приятни за нито едно семейство, но тя продължава да общува с Линдарева, тъй като тя не е част от семейството й не й е дала никакви обещания.

Модната шефка каза, че не е сърдита на Тачо за това, че й е изневерил със Зорница, а заради това, че направи изневярата си публично достояние. Тя допълни, че въпреки случилото се двамата са заедно и поддържат нормални отношения, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар