Иван Искров изнудва Бойко Борисов

Иван Искров изнудва Бойко Борисов
5 (100%) 2 votes

Иван Искров удари дъното

Управителят на БНБ Иван Искров удари дъното. Шефът на трезора се отметна от обещанието си, че подаде оставка. Иван Искров промени решението си след като случаят с КТБ се разреши. Преди няколко дни той влезе в Министерски съвет през задния вход. Визитата на Иван Искров не е била официална. Инициативата за това била негова.

Причината за визитата на Иван Искров в Министерски съвет било желанието от негова страна да се срещне с Бойко Борисов. Шефът на националния трезор отчаяно си търси работа. ПИК научи, че падението на Иван Искров е стигмало до там, че той си позволил да изнудва Бойко Борисов.

Управителят на БНБ поставил ултиматум на премиера, че ако не го уреди на друг високопоставен пост, той няма да подаде оставка като шеф на националния трезор. ПИК научи, че злополучният директор на БНБ е започнал активна пиар кампания за изчистване на имиджа, която му е струвала не малка сума пари.

Иван Искров

Иван Искров изнудва Бойко Борисов

Иван Искров отчаяно си търси работа и е готов на всичко в името на кариерата си. Едва ли след случилото се с КТБ го очаква бляскаво бъдеще.

Иван Искров е задействал всичките си връзки и се надява, че скоро ще се похвали с желаната длъжност. ЕЦБ вероятно ще снеме доверието си от директора на БНБ заради случилото се с КТБ, пише ПИК.

Едва ли тези събития трогват Иван Искров, който вместо да се оттегли доброволно, продължава да се цели към престижните постове с космически заплати.

След безцеремонното си нахлуване в Министерски съвет, Иван Искров отказа да коментира причината за визита си там. Срещата му с премиера беше кратка и не след дълго той напусна сградата, отказвайки да отговори на въпросите на журналистите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар