Галена и Галин са на седмото небе от еуфория - отново стават родители!

Галена отново ще става майка. Поп фолк дивата Галена очаква втората си рожба, но засега крие радостната вест.

Това се потвърди на последеното й участие, след като тя се яви на сцената, пред публиката с малко по-широки дрехи от обичайната и си прикриваше коремчето. Този неосъзнат жест е типичен за бъдещите майки, които сякаш искат да предпазят плода си от всякакви посегателства и зли очи.

Галена все още не е потвърдила вестта, но факта е безспорен. Клиентите на заведението, където пее певицата са забелязали, че тя е подпухнала и малко напълняла, което не е типично за нея.

[caption id="attachment_428476" align="alignright" width="271"]Галена Галена чака дете, а слухове твърдят, че е момиче[/caption]

Припомняме, че зеленооката й колежка от Ара мюзик Емануела също до края прикриваше вестта, че е бременна. Красавицата очаква дете от своя любим Димитър Динев, който е син на олигарха Динко Динев. Двамата така и не минаха под венчило, а според последните слухове вече са се разделили заради семейството на бащата на детето й. Той бил категорично против сина му да направи Емануела законна половинка, защото в нейно лице виждал златотърсачка. Той заявил, че ще се грижи за внучето си, но искал първородния му син да си вземе за богата жена или поне богата наследница.Това ще е второто дете на Емануела, която вече има един пораснал син.

Галена също има петгодишен син от мъжа си, вафления бос Гален. Той настоявал изключително много в дома има да има детско гласче още един път и сина им да има братче или сестриче. Галена отлагаше този момент заради кариерата си, но накрая отстъпила под настояването на мъжа й и неговата майка.

Въпреки че прикрива вестта за ново дете, личи си, че Галена е щастлива от това. Засега певицата няма да спира изявите си из заведенията и различните градове, но най-вероятно когато бременността й си проличи ясно, тя ще спре с изявите си временно.