Министър Божидар Лукарски чака развод, за да мине веднага под венчилото

Коя е изгората на министър Божидар Лукарски? Реформаторът ще се ожени за приятелката си Ива Йорданова веднага щом уреди документите около развода си, който е в ход – пише „България днес”. Божидар Лукарски се е зарекъл на бъдещата си половинка, че ще я вземе за булка, макар ангажиментите му на министър да го натоварват изключително тежко. Очаква се сватбата да е през пролетта на следващата година – отбелязва изданието. Само месец трябвал на фаталната Ива Йорданова да свали лидера на СДС. Това разкриват пред изданието колеги на икономическия министър. „Май месец се запозна с нея, през юни вече подаваше документите за развода” – шушукат из кулоарите на парламента депутатите от Реформаторския блок.

[caption id="attachment_428443" align="alignleft" width="300"]Божидар Лукарски Божидар Лукарски и новата му половинка Ива[/caption]

Повечето от тях са на мнение, че не Божидар Лукарски, а красивата Ива е направила първата крачка да омае бъдещия икономически шеф. Връзката помежду им излезе на бял свят в началото на септември, въпреки че двамата още от лятото са заедно и дори имат подкрепата на майката на Ива – разкриват десни депутати. След като гръмна връзката на бившата заместник-шефка на Агенцията за българите в чужбина с Божидар Лукарски, той призна официално, че младата дама е новата му тръпка. Дори обявил, че само чака да се разведе, за да мине под венчило с Ива. Брюнетката се прочу не толкова с дипломата си от „Бъркли”, колкото с участие в „Шоуто на Слави”, където лази по земята и се кълчи на пилон. „Ива е голям и достоен човек, тя е жената до мен. Да, моята приятелка се казва Ива” – отсече мъжки Божидар Лукарски. Възмутена, съпругата му Аделина изтри всички снимки на половинката си от профила си във Фейсбук. Семейството на Ива не крие симпатиите си към новия избраник на щерката. Майка й Елисавета е приятелка на икономическия министър и редовно пише в профила му във Фейсбук. Дамата дори веднъж защитила Божидар Лукарски от Бойко Борисов и Радан Кънед, които според нея редели кабинета, без да отредат пост за лидера на СДС. Впоследствие обаче той седна на министерското кресло на икономическото ведомство.

Да си припомним изпълненията на Ива Йорданова в шоуто "Умна и красива" при Слави Трифонов.