Снежен апокалипсис в САЩ: HAARP ли е виновен?

Гласувайте за статията

HAARP виновен за снежния апокалипсис в САЩ, нови теории на конспирацията

Истински снежен апокалипсис се вихри в САЩ, а теоретици по конспирациите, твърдят, че е настъпил по вина на HAARP.

Въпреки че ученият Мичио Какута още преди няколко седмици изложил теорията, че Америка ще бъде засегната от апокалиптична снежна буря, все повече хора смятат HAARP е истински „виновник“ за хаоса.

Истински снежен ад е обхванал страната последните дни, а снежната покривка вече достига няколко метра. Не бе необходимо много време, за да започнат да се развиват теории за това, защо се е случила бурята, а най-популярната версия е, че това е заради най-споменаваната машина — HAARP. HAARP устройството създадено по инициатива на американската армия, и разработвано с нейните финанси, и предимно за изследване на йоносферата. Разположено е в града Гакуна на Аляска, но заради цялата мистериозност, която обгръща този проект, често се спекулира, че се използва за много други работи, освен за това, за което е предназначен.

HAARP виновен за бурите в Европа?

HAARP виновен за бурите в САЩ?

Според теориите, едно от приложенията на HAARP е управление на метеорологичните условия, в което вярват в този конкретен случай по-голяма част от американската общественост и хората, които се занимават с конспиративни теории. Според тях идеята, че HAARP е виновен за бурите звучи доста убедително, защото бурята е дошла от нищото, а също така и ще си тръгне. Известно е, че HAARP се смята за виновен за тропическите бури в Хаити и торнадото в Япония, а сега американците се чудят дали правителството не е насочило това оръжие към своите жители, предава NBC News.

Въпреки че ученият Мичио Какута още преди няколко седмици изложил теорията, че Америка ще бъде засегната от този тип снежна буря, HAARP смята за причина за създалия се хаос. Въпреки че е малко вероятно, HAARP наистина да е виновен за всичко това, по някаква причина хората силно вярват в тази теория. По време летните наводнения на Балканите, машината от Аляска не мина „незабелязано“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Снежен апокалипсис в САЩ: HAARP ли е виновен?”

  1. Ами това е,,мечтаната американска мечта,,.Жалко,че целия свят страдаме от тези ТЕРОРИСТИ-САЩ-ТРЯБВА ДА ГИ СПРЕМ ГАДИНИТЕ,ИНАЧЕ ЛОШО НИ СЕ ПИШЕ.ХАК ДА ИМ Е.

Добавете коментар